Wpis z mikrobloga

@Ja-qb: dziwisz się? Przynajmniej działa. Jakby to był blizzard, to by p---------o już xD
Wszyscy się rzucili w ostatni dzień żeby wrzucać wyniki, to nic dziwnego. Ja sobie jak człowiek zrobiłem w poprzedni weekend i było ok w edf.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Budo: @adriano30: zadziala trik z zawyzonym zuzyciem? Tzn. ze wpisuje teraz, ze zuzylem wiecej zeby miec "na zapas" po nizszej cenie :D
Polskie kombinowanie, wiem ;)
  • Odpowiedz
@Ja-qb: co xD
Chyba nie zadziała, bo na bazie stanu licznika oni wyliczają ile zużyłeś do tej pory, oraz projekcję na przyszłość. Tyle, że te szacunki na przyszłość nie będą mierzone po obecnej cenie, tylko po tej przyszłościowej.
  • Odpowiedz
  • 1
@Ja-qb: jak madrze do tego podejdziesz to zadziala. Bylem na urlopie poza domem ponad tydzien. Policzylem na podstawie zuzycia dotychczas srednie zużycie dzienne w trakcie jak bylem i zastosowalem je za okres jak mnie nie bylo i o tyle sobie podbilem. I nie nikt nie ogarnie o ile nie przesadzisz z zawyzeniem, musialby ktos przyjsc to sprawdzic a za czesto tego nie robią
  • Odpowiedz
  • 0
@adriano30: @Budo: bardziej podchodze do tego, jak do rozrywki intelektualnej niz faktycznego oszustwa :)
Moglbym podbic sobie teraz zuzycie o kilkanascie metrow szesciennych, ale to by mi oszczedzilo kilka-kilkanascie funtow. Z kolei gdybym poszedl w grube setki funtow to oszustwo byloby zbyt oczywiste. Do tego pozniej musialbym co miesiac zanizac odczyty, gdyz ich estymacje bazowalyby na zawyzonym przeze mnie odczycie. Ogolnie - gra nie warta swieczki :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Ja-qb: w sse wczoraj dobiłem się dopiero wieczorem, też mailem chęć trochę zawyżyć zużycie, ostatecznie podbiłem tylko nieznacznie( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz