Wpis z mikrobloga

W końcu przyszło! Stardew Valley The Board Game (ʘʘ)

Dzięki @wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka za cynk, zamówione jak tylko przeczytałem wpis i zgodnie z zapowiedzią (że przyjdzie w pierwszym kwartale) doczekałem się fizycznej wersji. Mam nadzieję, że to poprawiona wersja, ponieważ pierwsza która wyszła w USA miała kilka niedoróbek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#stardewvalley #grybezpradu #gryplanszowe
miciek335 - W końcu przyszło! Stardew Valley The Board Game (ʘ‿ʘ)

Dzięki @wysuszon...

źródło: comment_1648670509HfsSH6Lk3rVocjvMd2Psdv.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mangaryu: Wydaje mi się, ze w naszym najnowszym wydaniu dodali plastikową praskę do trzymania żetonów i kart a przynajmniej ta jednostronna instrukcja na dole pisze w sposób, po którym możemy tak myśleć :D
  • Odpowiedz
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @mangaryu: @BorysKafarov: Wczoraj wieczorem rozegrana pierwsza partia, powiem wam gierka mega. Od dłuższego czasu szukaliśmy z dziewczyną takiej przyjemnej kooperatywnej gry planszowej.

Stardew Valley pozwala na dostosowanie poziomu trudności rozgrywki, zadania do wykonania są skalowane z ilością graczy (można grać solo ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), ponadto jest przygotowany krótszy i łatwiejszy scenariusz na pierwszą styczność z tym tytułem.

Widać,
  • Odpowiedz
@miciek335: dla mnie trochę dziwny motyw robić planszowke bazowana na grze solo o Frondzie i farmieniu no ale w sumie jakie to ma znaczenie, wystarczy zrobić grę o rywalizacji w farmieniu i dać grafikę i nazwy nawiązujące do stardew xd
  • Odpowiedz