Aktywne Wpisy
WielkiNos +17
Czemu facetom tak trudno zrozumieć, że jak pytają kobietę czy chce coś z np. Burger Kinga jak tutaj to mówi "nie" bo nie chce robić facetowi kłopotu i wyjść na roszczeniową, ale jeśli on o niej pomyśli i kupi tego dodatkowego burgera dla niej to będzie jej miło?
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow
Kotowca +18
Właściwie sama nie wiem czego oczekuję od tego wpisu ale to chyba moja ostatnia nadzieja...(╯︵╰,)
Pierw może opowiem trochę o sobie bo tylko tak jestem w stanie nakreślić Wam całość #!$%@? w które sama się wpakowałam.
Mam 28lat. Pochodzę z rodziny gdzie nigdy się nie przelewało jeśli chodzi o pieniądze. Rodzice zawsze ledwo wiązali koniec z końcem pomimo, że oboje byli pracujący. Od dziecka byłam nauczona, że jeśli
Pierw może opowiem trochę o sobie bo tylko tak jestem w stanie nakreślić Wam całość #!$%@? w które sama się wpakowałam.
Mam 28lat. Pochodzę z rodziny gdzie nigdy się nie przelewało jeśli chodzi o pieniądze. Rodzice zawsze ledwo wiązali koniec z końcem pomimo, że oboje byli pracujący. Od dziecka byłam nauczona, że jeśli
W komentarzach do twitta (mswierczynski, PolitykaInsight) standardowo:
- mężczyzni obrażający kobiety, że się nie nadają
- białorycerze chcący pokazać że to rolą mężczyzny jest bronić kobiety
- kobiety krytykujące równouprawnienie
Tweet
#dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #pieklokobiet #wojna #wot
To by była motywacja a nie jakieś 500+. Zauważmy że to dalej byłoby uprzywilejowanie kobiet względem mężczyzn, tyle że mniejsze niż obecnie.
@takinick: W skrajnym przypadku to można i tak. Można nawet z banku nasienia. Cokolwiek. Jedno jest pewne, bez kobiet nie ma najmniejszych szans. Z małą ilością mężczyzn nawet, szanse jakieś są.
Inaczej, wyobraźcie sobie świat z fallouta albo innych podobnych. Który ma większe szanse na przetrwanie. 50 kobiet
@mlodyapollo: zdecydowana większość dzieci rodzi się w związkach monogamicznych i wojna tego nie zmieni. A opcja gdzie po wojnie będzie deficyt kobiet, w ogóle nie jest przedmiotem dyskusji. Nikt nie proponuje, żeby na wojnę szły tylko kobiety, tylko że jak już ma być obowiązkowa służba, to powinna być dla obydwu płci.
Źródło: https://egc.yale.edu/sites/default/files/2021-04/2021-0423%20EconHistory%20Conference/Paper3A_Short%20ada-ns.pdf.
@sildenafil: Moze to pomoc demografii Polski lepiej niz 500+ xD
@mlodyapollo: Już widzę te gromady kobiet pędzące do banków nasienia, żeby potem samotnie wychowywać dziecko w imię odbudowy populacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piszesz o możliwościach, ale to wszystko to pomysły z poprzednich wieków. Za bardzo zmienił
@mlodyapollo: czyli proponujesz przymusowy pobór do wojska dla mężczyzn i przymusowy pobór dla
@takinick: będą miały, ale instynkt macierzyński weźmie górę i dopuszcza faceta. Ewentualnie zostaje sztuczne zapłodnienie. Faceci w ilości równej ilości kobiet są zbędni. Patrz chociażby na Tindera, gdzie kobiety i tak wybierają zaledwie 20% mezczyzn.