Wpis z mikrobloga

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Nostrian: Ja z perspektywy faceta z tych top ilestam procent (i nie chwalę się, po prostu mam do tego podejście zimne i biologiczne) mogę powiedzieć, że nawet my nie mamy tak kolorowo.

Na tinderze jak byłem to jest jedna różnica - rzeczywiście jest zainteresowanie kobiet. Tylko że to zainteresowanie wygląda nie tak że "napisze pierwsza" a bardziej "będę łaskawa odpisać, jak napisze pierwszy". Nie powiem, zdarzały sie wyjątki że bardzo fajna
  • Odpowiedz
@zielonzielon: Wiem, że to co piszesz jest prawdą bowiem jestem byłym przegrywem i doświadczam realiów życia jako normik, a i mam trochę znajomych jacy są chadami i wszyscy mówią jedno, jest źle. Normalna relacja z kobietą w jakiej będziesz mógł po prostu odczuwać radość z obcowania z drugą osobą staje się coraz bardziej trudna do uzyskania. Owszem, nadal możesz tego doświadczyć, ale cena rośnie do granic akceptowalności i mężczyźni zaczną mówić
  • Odpowiedz
@Nostrian:

Zastanawia mnie kompletne lekceważenie tego co stanie się z incelami, ta grupa zacznie rosnąć z kilkunastu do kilkudziesięciu procent i nie ma siły aby to nie miało skutków społecznych. Nie rozumiem jak inteligentni ludzie uważający się za moralnych mogą akceptować skazanie 1/3 całej generacji mężczyzn na samotność, to nieludzkie i się zemści.

Istota całego tego cyrku, bardzo trafnie to ująłeś.
Zbydlecenie i tyle.Ja coś tam miałem w życiu w sferze
  • Odpowiedz
@JediKnight: Sam brak rodziny i związków jest do przełknięcia, ale mężczyznom powinno okazać się empatię, zrozumienie i zaproponować coś w zamian czym można wypełnić swoje życie i poczuć sens istnienia. Tymczasem świat nie dość, że mężczyznom odbiera nadzieje na rodzinę, miłość i bliskość, to jeszcze nie proponuje niczego w zamian i stosuje taktyki ośmieszania oraz poniżenia kiedy mężczyźni zaczynają mieć psychiczne problemy. Nie umiem zaakceptować takiego stanu rzeczy.
  • Odpowiedz
@Nostrian:

kobiety rozwalają nasze społeczeństwo instynktami jakie miały rację bytu kiedy siedzieliśmy w jaskiniach

To chyba tak jest, że cywilizacja = współpraca mężczyzn. Od tysięcy lat k0biety nie dokonały żadnego progresu w żadnej dziedzinie. Nie nastąpił żaden ewolucyjny rozwój cech wewnętrznych (inteligencja, empatia, duchowość), nie istnieją żadne stricte kobiece struktury, kultura, nic. Już starożytni snuli rozważania o tym, czy miłość kobiety do mężczyzny jest możliwa (konsensus starożytnych - "nie jest możliwa").
  • Odpowiedz
Ja czasami bawiłem się w zdrowe wyznaczanie granic to w nagrodę dostawałem ghosting, albo pisałem tak jak laski do mnie pisały i byłem wyzywany od chama xD

@LateNever: Ach ta skuteczność mitycznego trzymania ramy. To już z dwojga lepszą skuteczność ma bycie ugodowym.
  • Odpowiedz
@zielonzielon: Może nie jesteś aż takim chadem. Jak poprawiłem swoją twarz w faceappie to dostawałem ciągle popapy, że mam +99 polubień, czasami kilka pod rząd.

Laski mi tak odpisywały, że telefon #!$%@?ł mi powiadomieniami i tak dalej.

Wysyłałem im murzyńską łapkę to dostawałem rumieńce w odpowiedzi i tak dalej.

Może jesteś właśnie 6-7/10. Poprawiony ja to była 8.

Między każdym poziomem jest przepaść. 5 a 6, 6 a 7, 7 a
  • Odpowiedz
@LateNever: spodziewałem się takiej odpowiedzi ale nadal uważam, że jestem. Ja nic nie poprawiałem ale miałem to samo, po prostu nie liczę pustych konwersacji. Z iloma rzeczywiście wyszedłeś? Zbliża się do moich liczb to pogadamy

Ja swipowalem tylko ładne
  • Odpowiedz
To właśnie to jest jednym z powodów dla którego warto dążyć do bycia zajebistym w każdej dziedzinie. Często w trakcie takiej podróży ku doskonałości facet sobie uświadamia że #!$%@?ć uganianie się za laskami. Więc podwójny profit. A Że high value facetow jest mało to tym bardziej działa na naszą korzyść i dating market jest o wiele bardziej przyjazny

@Kolczaneiro: tak tak, dlatego warto pracować nad tym, żeby stale zwiększać swój wzrost,
  • Odpowiedz