Aktywne Wpisy
BoatengOL +11
#matura #matura2023 czesc wszystkim, wlasnie wyszedl arkusz od cke na obie formuly, jak ktos potrzebuje to niech napisze na pw.
galopujacypasikonik +187
Podsumowanie AnalAfery:
02.05.2023 - późnym wieczorem @rozowyslonikx wyciąga skriny z zamkniętej grupy na FB, w których niejaka pani o kwiecistym imieniu żali się na to, że została porzucona przez 46 letniego Polaka-Zakolaka. Ostrzega inne panie. W komentarzach na zadane pytania dodaje anegdotkę o tym, jak trafiła na SOR po nieudanym [choć przyjemnym - według jej wpisu] kontakcie analnym. @rozowyslonikx udostępnia skriny na wypoku. Pani kwiecista rzuca w poscie skriny ukazujące dane wrażliwe,
02.05.2023 - późnym wieczorem @rozowyslonikx wyciąga skriny z zamkniętej grupy na FB, w których niejaka pani o kwiecistym imieniu żali się na to, że została porzucona przez 46 letniego Polaka-Zakolaka. Ostrzega inne panie. W komentarzach na zadane pytania dodaje anegdotkę o tym, jak trafiła na SOR po nieudanym [choć przyjemnym - według jej wpisu] kontakcie analnym. @rozowyslonikx udostępnia skriny na wypoku. Pani kwiecista rzuca w poscie skriny ukazujące dane wrażliwe,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kiedyś siostrze zaproponowałem by założyła na moje zdjęcia tindera bo coś tam gadała, że pewnie zdjęcia mam złe i tak dalej, nie chciała xD
I tyle w temacie.
To właśnie to jest jednym z powodów dla którego warto dążyć do bycia zajebistym w każdej dziedzinie. Często w trakcie takiej podróży ku doskonałości facet sobie uświadamia że #!$%@?ć uganianie się za laskami. Więc podwójny profit. A Że high value facetow jest mało to tym bardziej działa na naszą korzyść i dating market jest o wiele bardziej przyjazny
Komentarz usunięty przez autora
Wolne. Na rynku matrymonialnym brakuje młodych kobiet (może teraz przez ukrainki się zmieni) a "dobre" kobiety już schodzą od liceum.
Nie znasz lasek które są wiecznymi singielkami ?
Porządne laski znajdują chłopa i są z nim bardzo długo, później powiedzmy związek się rozwala, w kolejce czeka kilku sępów i wskakują w okienko :)
@LateNever: Niekoniecznie, wiele kobiet wyznaje zasadę
I wolą być jedną z 20 kochanek Chada w jego haremie niż wierną żoną przeciętniaka.
@LateNever: Przeciez napisalem o byciu 1 z 20 kochanek (seks tylko a nie zwiazek) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ciekawe jest to, że jakbym miał do wyboru 2/10 albo divę czy bycie samemu to wybrałbym divę albo bycie samemu. Po prostu czułbym, że taki związek to kłamstwo.
Jeśli kobiety naprawdę czują obrzydzenie do przeciętnych facetów to mamy
Dobry system różni się od tego złego moim zdaniem tym że ludzie na dnie mają dobre życie, może nie
@LateNever dlatego kobiety gdy juz sie wyszaleja za mlodu z przystojniakami to dadza szanse normikowi gdy beda mialy te 33 - 35 lat ( ͡° ͜ʖ
@LateNever nie
Tylko
Bo jest wielu wolnych chcacych miec dzieci w tym wieku facetow ale nie sa akceptowalni pod katem wygladu i pieniedzy przez kobiety
@przegryw162cm: Możliwe.
@LateNever takie kwestie powinno sie w pierwszym tygodniu znajomosci ustalac a nie po pol roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LateNever rozumiem gdyby tak myslala 18-letnia #plodnajulka ale nie kobieta po 30 roku zycia xD
@przegryw162cm: Stary ja randkuje z laskami co mają 25-30 lat i mentalność dziecka, jeszcze często z rodzicami mieszkają xD
@LateNever kocham tę hipokryzję kobiet, ze jesli facet ma 30 lat i mieszka z rodzicami to #przegryw a kobieta 30-letnia mieszkajaca z rodzicami jest spoko xD tak samo
You go girl, masz prawo do swojej seksualnosci
@LateNever xDDDDD
@LateNever uroda juz nie ta a strach przed samotnoscia zaglada w oczy i z 2 pensji sie latwiej utrzymac niz z jednej. Przyjales oferte na beciaka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LateNever #chadnever ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@skitarii: Owszem, ja nie wierzę w miłość. Związki między kobietami i mężczyznami postrzegam jako umowę handlową, transakcję biznesową, coś za coś. Nie istnieje bezinteresowna miłość. Niscy zakolacy z cofniętymi szczękami bezrobotni nie przebierają w modelkach a uzytkowniczki wykopu nie mają dostępu do bogatych przystojniakow (gdyby miały, nie siedziałyby na wykopie).
@skitarii: A sprobuj napisac na facebooku czy tinderze, ze szukasz kobiety bezdzietnej to zaraz bedzie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na tinderze jak byłem to jest jedna różnica - rzeczywiście jest zainteresowanie kobiet. Tylko że to zainteresowanie wygląda nie tak że "napisze pierwsza" a bardziej "będę łaskawa odpisać, jak napisze pierwszy". Nie powiem, zdarzały sie wyjątki że bardzo fajna
Istota całego tego cyrku, bardzo trafnie to ująłeś.
Zbydlecenie i tyle.Ja coś tam miałem w życiu w sferze
To chyba tak jest, że cywilizacja = współpraca mężczyzn. Od tysięcy lat k0biety nie dokonały żadnego progresu w żadnej dziedzinie. Nie nastąpił żaden ewolucyjny rozwój cech wewnętrznych (inteligencja, empatia, duchowość), nie istnieją żadne stricte kobiece struktury, kultura, nic. Już starożytni snuli rozważania o tym, czy miłość kobiety do mężczyzny jest możliwa (konsensus starożytnych - "nie jest możliwa").
@LateNever: Ach ta skuteczność mitycznego trzymania ramy. To już z dwojga lepszą skuteczność ma bycie ugodowym.
Laski mi tak odpisywały, że telefon #!$%@?ł mi powiadomieniami i tak dalej.
Wysyłałem im murzyńską łapkę to dostawałem rumieńce w odpowiedzi i tak dalej.
Może jesteś właśnie 6-7/10. Poprawiony ja to była 8.
Między każdym poziomem jest przepaść. 5 a 6, 6 a 7, 7 a
Ja swipowalem tylko ładne
@zielonzielon: @eldzej_10 @MatiKosa Taki obraz wasz
@Kolczaneiro: tak tak, dlatego warto pracować nad tym, żeby stale zwiększać swój wzrost,