Wpis z mikrobloga

• 0
@niezdiagnozowany prawda jest taka że nigdy nie mieliśmy dobrego prezydenta Wałęsa szkoda gadać ,Kwaśniewski często n------y ,Kaczyński slaby (szczerze dla mnie nijaki nie pamiętam za dobrze jego prezydentury)Komorowski beznadzieja i wstyd przynosił następny Duda memiczny
  • Odpowiedz
@cienki137:

ludzie heheszkują z jego tekstu "nie strasz nie strasz", sam Tusk pochwalił za jakąś wypowiedź, a randomowy wykopek:

Raz do roku to i kura pierdnie.

To, że Duda czasem zostanie pochwalony za coś, czy podejmie dobrą decyzje nie czyni go z automatu dobrym prezydentem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niezdiagnozowany: Po prostu znowu w------o pisowskich trolli na wypoku. Nikt zdania raczej nie zmienił, po prostu wpisów jest więcej. A dudusiowi sram ryja i mam nadzieję, że historia wytrze nim podłogę.
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: że można czasem pochwalić debila bo udało mu się zrobić coś dobrego? Dżizas. Nie wciągaj mnie kolejnymi jalowymi odpowiedziami w tą dyskusje. Nalapales plusów pisząc to co część wykopków chciała usłyszeć mając jakieś skrzywione postrzeganie rzeczywistości. Ciesz się. Elo
  • Odpowiedz
@cienki137: nie tłumaczysz nadal co niby zmienia w dyskusji Twoj argument, że Tusk pochwalił Dudę xD. Jedyne co to wyzywasz, nie jest moja winą, że nie umiesz w sposób merytoryczny argumentować swoich wypowiedzi.

Przy tym wszystkim zarzucasz mi jałową dyskusję xD.
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: Ale wy macie nawalone tym antypisem. Nikt nie pisze, że to dobry prezydent albo, że pis jest cacy

Tylko ta wypowiedź była po prostu w punkt bo raz, że pokazała, że nie ma co się sebka narodów tfu Rosji co bać, a dwa pokazuje, że głowa państwa sąsiadującego z Ukrainą gdzie ruskie wjechali jak po swoje nie daje się zastraszyć, trzy było śmieszne i zapadnie w pamięć. Może to
  • Odpowiedz
Jedyny plus jest taki, że Amerykanie ustawili go do pionu i zapowiedzieli embargo na nazwisko Duda jak dalej bedzie fikal z TVNami i innymi rzeczami, moze i nawet uda mu się Kaczyńskiego ustawić do pionu i zneutralizować głupi pomysł misji pokojowej NATO [...] a jak mamy kryzys dość poważny, to wydaje się, że wreszcie zaczął słuchac ekspertow, czyta to co mu piszą i ogolnie zachowuje się jak prezydent, to wychodzi z niego
  • Odpowiedz