Wpis z mikrobloga

Siema Mirki, pytanie krótkie i na temat. Zrobiłem sobie taką listę perfum, potrzebuje opinii o tych 3*

Nie próbowałem tych zapachów, a perfum to chyba przeorałem z połowę na rynku od tych najtańszych typu Jaguar po te droższe po tysiaka zł. Czytałem sporo na forach i te zapaszki zbierają super opinie. Jak z ich trwałością + nie śmierdzą po jakimś czasie na skórze? Wiadomo zależne od ph itp. ale jednak mimo wszystko chodzi mi o ogólną opinie :) Ktoś coś?

* Cool Water znam na wylot, ten zapaszek po wyjściu z pod prysznica po siłce mi odpowiada tak na szybko, więc tutaj bez opinii proszę, bo to klasyka powoli już :)
#perfumy
danoneek - Siema Mirki, pytanie krótkie i na temat. Zrobiłem sobie taką listę perfum,...

źródło: comment_1647715346sKj41CJMXA6dYjA6OQd0P6.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@danoneek: cool water intense to przyjemniaczek o sporej trwałości, co do projekcji to nie mogę się wypowiedzieć na razie, sam zapach ano ziabi ani parzy, zachwytów brak ale mordy też nie wykręca
  • Odpowiedz
@danoneek: Pamiętaj że ten Cool Water Intense to nie to samo co standardowy Cool Water, podobieństwa głównie w nazwie. Jak szukasz czegoś do ok. 150zł z takich podobających się większości "zdrowych" nosów to: Versace Pour Homme, Missoni Wave, Afnan Supremacy Not Only Intense, Afnan 9PM, Afnan Supremacy In Heaven, Swiss Arabian Pure Instinct,
  • Odpowiedz
@Milburn: Cześć dziękuje za propozycję, jednak nie chce mi się w to bawić :) Pewnie pójdę do sklepu i kupię.

@ucho_igielne: @Bodzias1844: Być może, jednak akurat cena powiedzmy.. nie gra roli, lista zrobiona na jakimś sklepie, już nawet nie pamiętam jakim, bo dość dawno ją robiłem, a chciałem znaleźć wszystkie perfumy na jednym sklepie aby zrobić sobie ss'a :D Więc nawet pewnie ceny akutalnie się różnią
  • Odpowiedz
@Funshyy: Tak tak pamiętam :) Mam jedno i drugie w swojej kolekcji. Głównie zależy mi na czymś na okres letni. A ostatnio sobie przeglądałem perfumy i te zbierały sporo fajnych opinii, dlatego jestem ciekaw waszego zdania :D

A co polecanych perfum od Ciebie, dwa pierwsze miałem okazję testować mega ładne zapachy
  • Odpowiedz
@danoneek: No ja zostawiłem VPH na rzecz właśnie Missoni Wave ze względu na parametry ale w ostatnim czasie Swiss Arabian Pure Instinct i Afnan NOI mocno mi siadły, typowe przyjemne zapachy.
  • Odpowiedz
@Parias22: To może inaczej :) XD

1) Na brak kasy nie narzekam i pewnie nie będę narzekał...
2) Cena nie gra roli - bo to stary ss, więc zapewne te ceny już dawno się zmieniły, zakupy będę robił w galerii, szkoda mi czasu tracić na wysyłki itp., nierealne jest zamówić najtaniej te wszystkie perfumy na jednej stronie, gdybym chciał zamawiać pojedynczo to wyszłoby na jedno i to samo. Co z
  • Odpowiedz
@danoneek: nie kupuj w ciemno tyłu zapachów. Co ci da opinia randomow z wykopu jak zapach tobie może kompletnie nie pasować ? Spróbuj dekanty po 10 ml. Na pewno znajdziesz osobę która ma wszystkie zapachy załączone na obrazku, a na pewno 3 z nich.
Oczywiście to moje zdanie, że kupowanie perfum w ciemno to nie jest dobry pomysł, jeśli chcesz to zamów. Ja tylko podpowiadam
  • Odpowiedz