Wpis z mikrobloga

Zrobiłem makumbe na zimno ( ͡° ͜ʖ ͡°) czytałem o tym na necie i ponoć działa. 100g suszu dekarboksylowanego zalalem jakos 500-600ml mleka, wymieszakemi do lodówki. Obecnie leży w lodówce jakieś 15-16h, konsystencja się zmieniła coś jak przy klasycznej makumbie, mleko jest lekko zielone. Koło 17/18 wypije i dam znać czy działa. Jeśli działa to ja p------e xD właśnie znalazłem sposób na tanie, a zarazem mega proste gotowanie THC

#wykopjointclub
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

  • 0
@gorilla997: masło to totalny niewypał. Zrobiłem z oleju kosoweog (300g) i masła (50-60g) wyszło jakieś 80g maslo-oleju, całość robiona z 500g suszu zmarnowany potencjał niestety, dużo pracy, a efekt mizerny. Musiałem zjeść te 80g masła na raz by porobiło, al finalnie porobilo
  • Odpowiedz
  • 0
@lemonsilverhaze: @gooodboooy: @Kundzia999: @lemonsilverhaze: @LekarstwoNaWszystko: @Kouros: @jasieeks: @super_gej: @gorilla997:

Makumba wypita, powiem tak. Smak jest koszmarny, ale do zaakceptowania. W porównaniu z makumba gotowana to niebo, a ziemia, naprawdę. Da się wypić szklankę na raz, ale chyba i tak w moim sercu pozostanie normalnie jaranie. Tragedii nie ma, ale coś zajebistego to nie jest,
  • Odpowiedz
@porterhouse: a skąd pewność, że to nadal nie zioło? Imo dużo lepszy byłby test bez mieszania.
Niemniej, daj znać jak się skończy, ile to trwało i czy działanie rosła czy malała.
Z fartem, dobrej zabawy
  • Odpowiedz