@kaaban: poczytaj sobie dziś ankiety, w którym zapytano Rosjan które państwo powinno byc kolejnym na którym Rosja będzie ćwiczyć specjalne misje ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kazach_z_Almaty: Mordo ale jak coś się stanie to i tak będziemy w dupie, nie ma chyba takiego kolejnego narodu co się tak zaangażował w pomoc Ukraińcom. Silniejsze gospodarczo kraje jak np Niemcy się wypiely xD
@Kazach_z_Almaty: Super tekst, bardzo poruszający. Aż wkleiłabym na fb, ale znając te ameby które mają problem z Ukraińcami pewnie nawet nie zaczęłyby czytać, bo za długie.
Czas przyjąć wreszcie że przeciętny wykopek jest głupkiem. I to nic szczególnego czy zaskakującego. Jest młody, nie ma doświadczenia życiowego, zawodowego, łyka każdy populizm, który pasuje mu do jego infantylnej, młodzieńczej wizji świata. Uznał więc że Janusz Korwin-Mikke, Grzegorz Braun, Krzysztof Bosak i Konfederacja to zbawienie dla Polski, a życie polega na masakrowaniu lewaków, twierdzeniu że podatki to zło, państwo powinno być minimalne, każdy powinien zostać programistą i każdy byłby szefem wielkiej
@Kazach_z_Almaty: A gdzie w tym tekście opis tego ile gospodarze zrobili po drodze? Nic, cisza. Kręcenie obrazu złego "polaczka" bo jakiś dureń jeden z drugim w sieci cos piszą. To nie różni się niczym od szczucia na uchodźców wpisami "standardy im się nie podobały! Wybrzydzali".
@wykopowicz_ka: Jest to zawarte w tle, wystarczy nie zakładać mojej złej woli i czytać dokładnie - opisy miejsc do spania, pomocy zywnosciowej, wolontariuszy, ulg cenowych i samego faktu przyjęcia, w czym Polacy spisali się wzorowo i dawno nie dawało to uczucia radości ze wspólnoty. „Polactwo” to odpowiednik pejoratywnych określeń ukraińskiej narodowości, jakie niektorzy probuja forsować. Teraz rozjaśnione?
Do tego, co dobre dzieje się w Polsce wobec Ukraińców nie trzeba nikogo
jak jestem prawkiem, a jednocześnie jestem za przyjęciem uchodźców z napadniętej Ukrainy, za pełna pomocą im, nawet kosztem obniżenia mojego komfortu życia to jestem lewakiem?
@Kazach_z_Almaty: kradnę i pcham to na kazdy spotted na fb jaki znajdę, to chyba najlepszy sposób zeby dotarło to do jak najwiekszej liczby osob, a jak chociaz jeden konfederata przeczyta i przemysli to bedzie warto
@Lipathor: Lewactwo wykazuje dużo większy brak empatii. Prawactwo przy nim jest święte
źródło: comment_16476157848zhL2EsgHulA3oVtV4rNip.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Lipathor: to nie jest żadne prawactwo, tylko najzwyklejszy skrajny idiotyzm :p
Do tego, co dobre dzieje się w Polsce wobec Ukraińców nie trzeba nikogo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1647620150gM7sCJvrLKhxMOSrd2D5dU.jpg
Pobierz@Heroina340: może jesteś po prostu prawicowcem?
@Lipathor: Kanadyjskie BLM to rozumiem ze nazisci? W sumie zgodzę się, i nie tylko odnośnie kanadyjskiego oddziału BLM