Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 449
@Tibor: zodyn nic nie widział, wszyscy myśleli że to ćwiczenia, nikt nie zorientował się że są na Ukrainie, każdy swój karabin wyrzucił i do nikogo nie strzelal!
  • Odpowiedz
  • 4
@prze_galant: @Boskwiat: Zabił go, ale zdjęcia są źle dobrane, bo na tym dolnym w filmie Niemiec nie wierzył że ten Amerykanin odważy się strzelić (wcześniej dał mu zabić swojego kompana, bo bał się Niemca, choć 2vs1 by wygrali), a wcześniej przy jakimś radarze Niemiec jak był sam to błagał o litość i chwalił Amerykę. Kapitan się ulitował a potem na moście zginął zabity przez tego Niemca.
  • Odpowiedz
@Goglez: Niemiecki żołnierz, który zabił Mellisha(scena z nożem), to nie ten sam który zastrzelił kapitana Millera.
Są podobni z wyglądu, ale mają inne mundury.
  • Odpowiedz
  • 0
@gorok: Ta, poczytałem teraz i faktycznie, masz rację. Byłem pewny że to ten sam i dlatego po zabiciu Żyda oszczędził potem tego drugiego na schodach, bo pamiętał że tamten go uratował przy radarze, ale widocznie chodziło o coś innego. Dzięki.

EDIT: Co nie zmienia tego, że to wychwalanie Ameryki było przy radarze.
  • Odpowiedz
@Goglez:

1. Wychwalanie ameryki było przy radarze
2. Po zabiciu obsługi radaru tylko ten niemiec przeżył. Cała ekipa chciała go zabić, żeby nie mieć balastu i nie zdradzić swojej misji. Za jego ocaleniem wstawił się tylko ten świeżak.
Ostatecznie po jego wstawieniu się, puścili niemca wolno w kierunku amerykańskich linii z poleceniem oddania sie w rece pierwszego amerykańskiego oddziału jaki napotka (tutaj nie jestem pewny, ale na pewno przeżył bo świeży
  • Odpowiedz