Aktywne Wpisy

kaczoor +4
Słucham państwa odpowiedzi
#samochody #prawojazdy #kodeksdrogowy #znakidrogowe #motoryzacja #przepisydrogowe
#samochody #prawojazdy #kodeksdrogowy #znakidrogowe #motoryzacja #przepisydrogowe
źródło: temp_file2299835895550902765
PobierzMoże skręcić w prawo?
- Tak 41.3% (729)
- Nie 41.8% (739)
- To bardziej skomplikowane... 14.2% (251)
- Nie wiem 2.7% (47)
murison +13
P------a akcja z tym pobiciem.
Ja to się zastanawiam na co liczyła ta kobita wdając się w sytuację potencjalnie konfliktową z jakims wydziaranym koksem? Myślała że grzecznie przeprosi, schowa uszy po sobie i pójdzie swoją drogą? Toż trzeba mieć chyba jakieś minimum instynktu samozachowawczego i raczej nie dążyć do zwarcia z takimi ludźmi
#wroclaw #patologiazmiasta
Ja to się zastanawiam na co liczyła ta kobita wdając się w sytuację potencjalnie konfliktową z jakims wydziaranym koksem? Myślała że grzecznie przeprosi, schowa uszy po sobie i pójdzie swoją drogą? Toż trzeba mieć chyba jakieś minimum instynktu samozachowawczego i raczej nie dążyć do zwarcia z takimi ludźmi
#wroclaw #patologiazmiasta

![[Afera]Fundusze wchodzą w medycynę! Akcja prywatyzacja!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/853c05e2504da0bbece7f022deac31e29385ebfb8a274cd00f8bbacdc9cf8291,q80.jpg)

Gry na PC są w wersji cyfrowej od lat i wszyscy uważają że to w porządku.
Dlaczego przejście konsol na wersję cyfrowa miało by być nie w porządku?
Czy ma to jakiś związek z tym że PC nie zrobił tego od razu?
Nie wyszedł na środek Gaben i nie powiedział:
Dobra kmioty od jutra tylko cyfra?
Pc przeniósł się na cyfrę sam z siebie, nikt tego nie narzucił, po prostu sprzedaż napędów, PC z napędami i fizycznych wersji malała a cyfrowa rosła
#pytaniedoeksperta #pytanie #gry #playstation #pcmasterrace #konsole
źródło: 1000137083
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A co jeśli na konsoli pojawili by się alternatywy w stylu steam / gog?
Czyli cała afera z fizycznymi wydaniami to nie jest problem ze cyfrowe wersję mogą zniknąć tylko problemem jest to że cyfrowych nie da się odsprzedać?
Ja nie bronie korporacji, ale patrząc z pozycji firmy płyty się nie opłacają.
Również z tego powodu że ktoś grę odsprzeda
@ProstyKrzywy: dla mnie tak, bo ani nie jestem kolekcjonerem, ani jakimmś wielkim graczem, więc możliwość kupowania po premierach za ułamek ceny był korzystny.
Tak w ogóle to mnie to trochę j---e, bo konsoli to chyba od roku nie odpaliłem, ale sam fakt takich działań mnie
źródło: IMG_8470
PobierzAle wymaga (teraz) jednorazowej weryfikacji prawdziwości kopii.
Np Gothic remake, nic nie pobierał, po sprawdzeniu masz 100% offline ale gra musiała być raz podłączona do internetu.
A nawet według Twoich statystyk 27% to prawie 1\3 gier, tak to dużo.
Bo zależy jaka jest pula sprawdzająca, bo jak liczy wszystkie gry takie za 5 zł które
Prawie 27% to prawie 1/4, a nie prawie 1/3.
Pule też masz rozpisaną ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_8471
PobierzNa pc jest tyle dobrze, że masz konkurencję, tanie klucze czy w ostateczności piraty, gdy gra zostanie wycofana ze
Ja oczywiscie nie neguje tego co pokazujesz.
Ale dobrze było by znać grupę kontrolną i ilość.
Bo może się okazać że to no 1000 gier z czego 300 to tytuły AAA które wymagają połączenia online a 700 to paździerze za 4zl napisane przez studenta informatyki
Pewnie mógłbym być Twoim ojcem ale niech będzie xD
Rynek gier PC przeszedł na cyfrę sam z siebie, nikt im tego nie zarzucał.
Nikt nie usunął siła napędow z PC tak jak nikt nie zrobił tego
Nie wiem od kiedy student informatyki może sobie od tak wydać byle co na płycie (na konsole). No, ale jak widzę wiesz więcej niż ja. Więc oświeć mnie mistrzu jak wygląda wydawanie gier na konsole (mówimy o wersjach pudełkowych). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokazałeś 2 diagramy kołowe, bez źródła, nie wiem nawet czy to są gry na pc czy na konsole czy co to w ogóle jest
Mówię tylko ze statystyki można czytac (i pokazać) w różny sposób.
I napisałem też że tego nie neguje ani też że możesz mieć rację
Ja się ogólnie z Twoim stwierdzeniem zgadzam.
Może odnośnie piractwa bo teraz znów się ruszyło bo jest jakaś nowa metoda a tak to przez ostatnie 3 albo więcej lat denuvo było dosyć skuteczna ochrona