Aktywne Wpisy

chlopiec_kucyk +47
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz

@SmokeProspector: jezu ludzie ile razy można tłumaczyć czym jest efekt motyla
Ten mem miał to do siebie, że szło łatwo opisać te środkowe domina. np:
Chińczyk zjada nietoperza --> Wybucha pandemia ---> Wszyscy siedzą w domu ---> Andrzej Duda zakłada TikToka, w którym zachęca do siedzenia w domu i do e-sportu ---> Ktoś wyśledził, że Duda polubił na TikToku filmiki ze stopami kobiet ---> Andrzej Duda zostaje stópkarzem
Dlatego
Informacja nieprawdziwa. Transmisja za pośrednictwem nietoperza to wciąż jedna z wiodących hipotez, na którą wskazują również najnowsze badania