Aktywne Wpisy

Dziambelll +109
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
petarda +296
Dużo osób pisze, że są szokowani skalą #polskieonuce i zastanawiają się jak z tym walczyć. Otóż jest już za późno ze wszystkim. Przypomnijcie sobie #powodz na mikro i tę scenę.
Właśnie na TVN redaktor gada z babą, która ma już wodę pod domem. Mówi jej, że to ostatnia szansa na ewakuację zanim przyjdzie fala. Baba na to, że ona nic nie wie o fali bo nie ogląda telewizji.Bojanowski
źródło: bfa4111e41929b8279461f6b59857780ff47102b459e919268e98959f6849b82
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Swoją drogą to ty masz wyjątkowo prostacki język, może powinieneś pobrać kilka lekcji od swojego geopolitycznego mentora w tym zakresie?
@selflessness: wrzucając do jednego worka UE i NATO mylisz skutek z przyczyną. Bez dozbrojenia ze strony USA i przekazywania danych wywiadowczych (które pewnie trwało
Nie odpisuj :)
@handlarz_jaj: tym, że nie poszła do domu i pokazał morale
@tomekruslan: uważam, że to było kluczowe
Pytanie:
"Tak przy okazji; co to jest ta drabina eskalacyjna, o co Polska powinna grać?"
Inteligentna i jasna odpowiedź eksperta:
"Oczywiście to brzmi bardzo buńczucznie i bardzo ambitne, ale albo mamy niepodległość i na poważnie podchodzimy do swojej przyszłości, albo rezygnujemy z tego i chcemy
@tomekruslan: wielki brat przewidywał 72-96 h konwencjonalnej kampanii i nastawiał się na późniejsze wspieranie partyzantki.
Ale oczywiście masz rację, świadomość podnosi morale, ja się z tym nigdzie nie kłócę.
@handlarz_jaj: ale co ty w sumie p--------z gościu - przekaz jest bardzo jasny, klarowny i pełen treści. Ty chyba nie wiesz co oznacza lanie wody.
Koniec.
Proszę też, abyś nie przeklinał w moją stronę, bo ja nie przypominam sobie przekleństw w twoją stronę..
@handlarz_jaj: w ten sposób można się p-------ć doslownie do każdej wypowiedzi kogokolwiek.