Wpis z mikrobloga

@Taxido_: Nie no, co ty? Przecież to ruskie onuce śmieszkują z wielkiego analityka, bo obawiają się armii nowego typu XDDDDD

a może się mylisz i to jest wojna nowej generacji ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@handlarz_jaj: i co w tym takiego dzwinego wykształcone wykopki XD że chłop używa wysublimowanego języka ? typ który sporo czasu poświęcił swojej niszy i który się doktoryzował ma mówić prostym językiem dla przeciętnego janusza XD
  • Odpowiedz
@theone999: Mnie Bartosiak z tym swoim językiem śmieszy od samego początku i nie dlatego, że jest on wysublimowany tak jak twierdzisz, tylko dlatego, że te niby to mądre słowa mają zamaskować brak treści w jego przekazie. Czyste lanie wody ze strony wielkiego analityka.
  • Odpowiedz
@MikoBalagany: To że jego pierdzenie nas śmieszy, to nie znaczy, że nie rozumiemy wypowiadanych przez niego słów. Beka z ludzi, którzy odkryli Bartosiaka przy okazji wydarzeń na Ukrainie, trochę zapoznali się z jego twórczością i nagle poczuli się niczym znawcy geopolityki.
  • Odpowiedz
może się jedynie dowartościowywać memami wyśmiewającymi Bartosiaka

chyba wam chodzi o te wszystkie słówka i nic nie kumacie z tego co mówi

@Squatlifter: @MikoBalagany: Ja nic do tego gościa nie mam, prowadzi ciekawe analizy, natomiast chyba może chodzić o to, że w swoich wypowiedziach używa bardzo często konkretnych i typowych dla siebie wyrażeń i wykopki mogą grać w bingo :D
  • Odpowiedz
Moda na wyśmiewanie się z Bartosiaka, w pewnym momencie przeminie i znajdziecie sobie kogoś innego do memów. Jednym słowem żenada.
  • Odpowiedz
@alojsus: Dopiero przy okazji Bartosiaka zrozumiałem jak dziwnymi ludźmi są fanboje. Przecież te memy nawet go nie obrażają, tylko często polegają na cytowaniu jego własnych słów. Co w tym takiego złego? Jest multum memów poważnie obrażających mnóstwo osób, ale jednak te nie są przez nikogo szkalowane.
  • Odpowiedz