Aktywne Wpisy
nowszyja +536
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze
Fjubens +749
Wiadomo. Polacy lubią małe #mieszkanie i stare samochody.
#nieruchomosci #polska #demografia #deweloperka
#nieruchomosci #polska #demografia #deweloperka
źródło: temp_file2666080070173505617
Pobierz
![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

W poniedziałek prowadzę swoją pierwszą rekrutację na FE deva (poziom regular) i nie chciałbym za bardzo typa niszczyć pytaniami teoretycznymi, przygotowałem ich tylko kilka żeby się dowiedzieć czy ma jakiekolwiek pojęcie w temacie. Wolałbym podejść do takiej rozmowy nieco bardziej praktycznie ale też nie chcę żebyśmy kod wspólnie pisali albo żeby mi mówił co pokaże console.log.. Może macie jakieś rady jak się przygotować do takiej rozmowy?
niech zakoduje taki transfer list, czas 20 minut