Aktywne Wpisy

Kalinke01 +142
Barbara "Miska Olejowa" Cugowska – znana w świecie F1 jako godna następczyni Aldony "Przepustnicy" Marciniak. Tak, moi drodzy. Największa rywalizacja w tym sporcie toczy się nie na torze, a w pokojach hotelowych, toi-toiach i garażach, które są zamykane pod pretekstem "poufnych prac" nad konstrukcją. To wtedy nasza kokietka zmaga się z "Przepustnicą" o tytuł największej padokowej nimfy. "Miska Olejowa" doskonale zdaje sobie sprawę, że w tegorocznej stawce F1 jest aż sześciu debiutantów,
źródło: Gutowska
Pobierz
freedomseeker +21

https://www.decathlon.pl/p/kurtka-na-rower-meska-triban-rc500-zimowa/_/R-p-304796?mc=8644035&c=Niebieski_Turkusowy
Ostatnio pytałem o kurtkę i kupiłem, dziś -1 odczuwalna w okolicach -5 1,5h przejechane
Pod kurtka termo z brubecka (polecam mocno) i bluza kolarska lekko ocieplana
Nie było mi zimno, gorąco też nie, względny komfort zachowany, za tą cenę osobiście polecam.
źródło: comment_1646580298zyuQnTXWLnQtfbhorHR0P6.jpg
PobierzJak dla mnie to przejściowa kurtka, nery mi marzną w niej niesamowicie
@1964: kurła to niezbyt dobrze świadczy o tej kurtce. Jeśli byś miał samą termo to by było spoko
Być może sama termo by wystarczyła
@1964: za 250 masz w decu znacznie lepszą kurtkę, a za 360 to by ci wystarczyła krótka koszulka pod kurtką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uwazam ze bardzo warta swojej ceny.
@Hipodups: @Ogau: @1964: w decu ta tajtańsza szosowa jest najcieplejsza (model 100), całą jest windstoperem podszytym polarem a nie tylko z przodu jak wyzsze modele, ma rękawy wewnętrzne na rękawiczki więc do rękawów nie dmucha jak w wyzszych modelach. Wadą jest ze jest krótsza na plecach niż drozsze modele i ma mniej kieszonek.
https://www.decathlon.pl/p/kurtka-na-rower-meska-triban-rc100-zimowa/_/R-p-307590
Używam jej do -5
@Ogau: a konkretniej, które modele?
@Hipodups: kupujesz kurtkę i pod spód zakładasz jeszcze jedną?
U nas to raczej taka zwykła kurtka przejściowa. Jeździłem w niej między -1 a 7 stopni. Do 5 stopni trzeba coś założyć pod nią jakaś bluzę czy coś. Natomiast powyżej 7 stopni wystarczy tylko koszulka.