#mediolan2026 Ech i pomyśleć, że od poniedziałku popadniemy w nicośc, nie będziemy już ekspertami od zimowych dyscyplin, a najbliższa fajna (oby) impreza to mundial latem, a potem... a potem ten gunwo rok bez ani jednej przepotężnej imprezy (╥﹏╥) i pozostanie nam czekanie na ME w piłce nożnej by zaraz potem być ekspertem od letnich IO.
@majonez-grochen-troll: czy ja wiem większość meczy będzie się rozpoczynać w godzinach 20-22, szczególnie faza pucharowa, która tak naprawdę na dobre rozpocznie tę zabawę, bo faza grupowa będzie prawdopodobnie bez większych emocji.
@uncle_freddie: a ja myślę, że aura może być fajna burgery jednak potrafią zrobić show i bawić się sportem ale boli te 48 drużyn i slaby poziom fazy grupowej. Katar sportowo to był top topów aletutaj może być odwrotnie. Kibicowsko top ale za to sportowo biyda.
@majonez-grochen-troll: dla bezrobotnych to był #katar2022 i mecze od 11 do 21. Specjalnie cały rok musiałem wolne oszczędzać by potem 4 tygodnie wleciały i zobaczyć wszystkie mecze mundialu na żywo ( ͡°͜ʖ͡°)
@Braand: Ja pewnie wezmę urlop na LA 2028, bo tam też raczej będą słabe godziny transmisji. Pokomentuję sobie na mirko z podwiekami na wakacjach i zasiłkowcami (no chyba że wykop zdąży upaść do tego czasu xD)
@majonez-grochen-troll: nie no, ja też nie planuje urlopu. Generalnie mecze będą o ciulatych porach, a co gorsza ani nie nagrasz ani nie obejrzysz powtórki meczu w niewiedzy, bo wszędzie dookoła będą mówić i wyświetlać wynik
@Braand Ja właśnie nie przepadam za show - wole zamiast niego wyższy poziom sportowego widowiska. Już wiem, że będą mnie drażnić te przerwy na reklamę w połowie każdej połowy meczu, tak jak i halftime show. Ceny biletów wywindowali do granicy absurdów, wypuścili pulę tanich biletów dopiero po oburzeniu kibiców, ale to już wpłynęło, że część z nich zbojkotuje zabawę, a części nie bedzie stać. Blokowanie przykazu kibicom z niektórych krajów biorących
Uwaga Tuskoboty!!! Zmiana narracji!!! Teraz wysyłanie wojskowych samolotów po celebrytów jest bohaterskie i wspaniałe! Kto pyta o koszt ten ruska onuca!!!
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028 #usa2026 #mundial2026 #sport
i nie powinno być tak tragicznie jakiś mecz na pewno będzie w znośnej godzinie 20-23
źródło: 32039cdf8199915a4ef4ca99ce53e15767a24f2425559ca1d3402830ee698cd0,w800
Pobierz