Aktywne Wpisy

annlupin +21
ja nigdy nie miałam bordo na wykopie

ibleedforyou +6
Wytłumaczcie mi w jakiej pracy dobrzy są flegmatycy... (flegmatycy to tacy, którzy wszystko robią powoli) w każdej pracy trzeba szybko pracować.
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@GryzeKisiel: XD ale wiesz że to co doślą będzie coraz gorsze i gorsze i gorsze aż w momencie kiedy skończą im się MBT zaczną wyciągać t-34 z syberii
w tym czasie ukraina może dostać wszystko co będzie jej potrzebne od nato
@GryzeKisiel: I co, Ukraińcy mają sobie wały usypywać z ich truchła? xD
Ja wątpię, czy chociaż 40% kacapskiego sprzętu jest sprawne. Pojechali tym, co akurat odpaliło, a teraz rozpaczliwie próbują zebrać do kupy posiadany złom.
A te 9 tysięcy strat w armii Rosyjskiej jest wysokie prawdopodobne, jak tam farmerzy grzeją z broni przeciwpancernej we wszystko co jedzie. Ruskie boją
@Corphen: Ale ruskie właśnie tak myślą, ich taktyka wojenna jest bardzo słaba, jakości ich propagandy. Czyli robi wrażenie chyba tylko na rosjanach.
Jak dla mnie wszystko jest przygotowane przez Pentagon/CIA.
Nam tu robią pokazówę, Chwała Ukrainie, dzielny naród walczy, a tam prowadzą wojnę nowej generacji według
nowoczesnych wytycznych. I dlatego też ruskim się w głowie nie mieści, że ich wojsko dostaje taki oklep.
Ktoś zainwestował i się przygotował do tego. Tu nie ma przypadku.
Nie żebym był przeciwko, niech natłuką tylu kacapów ile się da ¯\_(ツ)_/¯
@GryzeKisiel: wpasowujemy się w retorykę przeciwko zbrodniczemu reżimowi Putina i Łukaszenki
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wojna_informacyjna
Jeżeli nie chcesz się bić z ruskimi, to Ukraina musi mieć wsparcie z naszej strony w każdym innym zakresie
@kexus512: już wyciągają ze wzchodu