Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi w jakiej pracy dobrzy są flegmatycy... (flegmatycy to tacy, którzy wszystko robią powoli) w każdej pracy trzeba szybko pracować.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LuznaPusi: statysta to nie zawód, a jeśli już to na pewno się z tego nie utrzymasz. Jak tam płacą stawki rzędu... Czek, miałam gdzieś SMS, było 50 zł za chodzenie po rynku w ZIMNY LISTOPADOWY DZIEŃ przez 11h.
  • Odpowiedz
ale ruszą się powolutku

@LuznaPusi: Albo spierala w podskokach. Albo ewakuuje ludzi. Albo chodzi pod przęsłami mostu podczas mianowania. Albo go buduje. Saper to nie tylko: ciąć czerwony czy niebieski?
  • Odpowiedz
@LuznaPusi: Praca dynamiczna - około 60-70% czasu pracy saperów - ruch, przemieszczanie się, obsługa sprzętu, wykopy. Praca statyczna - około 30-40% czasu pracy, głównie przy precyzyjnych zadaniach - stabilizacja ciała, utrzymanie pozycji, rozbrajanie. Ze względu na szybkość zmęczenia przy pracy statycznej, jej udział jest zazwyczaj mniejszy w czasie trwania całego zadania, choć ma kluczowe znaczenie w czynnościach wymagających koncentracji i precyzji. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Olsea: no odpisałem śmiechowo na śmiechowego posta o 2 w nocy, a tu jeden typ mi chce udowodnić, że saper to jednak się szybko rusza, a Ty opowiadasz historię, że dostałaś 50zł za bycie statystą więc to nie zawód xDD no to co ja Ci mam powiedzieć

btw wydymali Cię z tym hajsem, bo pamiętam jakoś w 2011-2012 w krakowie za udział w tym programie "szkoła" jako statysta, który 8h
  • Odpowiedz
@LuznaPusi: nie poszłam na to. A powiedz mi proszę gdzie kręcą taką "szkołę" i w jakim wieku biorą jako statystów, nie epizodystow? Jaka konkurencja, jak bardzo stała jest ta branża?
Widać, że z ciebie warszawocentrystka
  • Odpowiedz