Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Ja tam robię to co potrafię wyśmiewam te onuce. Nas jest wiecej i nie damy im wygrac na tym polu. Ale troche ixh podziiwiam putina pewnie zaraz odstrzela a oni dalej dla niego odzialaja
  • Odpowiedz
Ja zauważyłem jeszcze że jest wysyp tendencyjnych pytań typu „czy nie uważacie że…”, „jak myślicie?” oczywiście od razu z sugestią autora jak odbiorca ma myśleć. Co prawda to tylko w aktywnych wątkach bo onuce chyba myślą że interakcje na wykopie działają jak na fb/twitterze xD
  • Odpowiedz
@Kantar: wczoraj bylem na granicy z pieluchami i chusteczkami dla dzieci. Spotkałem 1 kobietę z dzieckiem, tlum przy ognisku raczej romski i trochę ciemnoskórych, ale bez tragedii. Caly moj majdan zabralem wiec do osrodka recepcyjnego w poblizu, tam juz tlum ludzi - na biezaco transportowani z granicy. Nie powiem ze nie ma Ukraincow, ale prawdą jest że spora mieszanka narodowości, Azjaci, Afrykanie również. Na logikę skoro ich wpuścili to znaczy
  • Odpowiedz
@Azzy96: też się dziwiłem jak byłem dzisiaj na dworcu, ale muszę przyznać że wszyscy ciemnoskórzy byli w wieku studenckim, a podobno naprawdę dużo ludzi z Afryki itp studiowało na Ukrainie.
  • Odpowiedz
@Kantar: ja sie dolozylem do tematu. Zapraszam na moj profil. Uwazam, ze te doniesienia nalezalo jak najszybciej zdementować. A Duda PODOBNO na pytanie o to odmowil komentarza. Az mi onuce przesiąkły potem ze strachu
  • Odpowiedz