Czołem wszystkim spod #lumpyuszatego ale nie tylko Wczoraj stuknęło nam okrągłe sześć miesięcy prowadzenia sklepu premium z używana męską odzieżą. Wielokrotnie pisałem jak bardzo jesteśmy zadowoleni z efektów naszej pracy i Waszego zaangażowania w rozwój tego projektu, więc dziś sobie tego oszczędzimy i od razu przejdziemy do najważniejszego. Do dziś (26.02.2022) do końca dnia na hasło
PÓŁURODZINY
Otrzymacie 15% rabatu na wszystko, co znajduje się na Secondhand Dandym, bez wyjątków. Bo skoro ubrania są jakościowe, to i rabat też taki powinien być.
Jeśli chcesz być na bieżąco z najlepszymi okazjami, promocjami i akcjami specjalnymi, to zaobserwuj tag #lumpyuszatego albo zaplusuj pierwszy komentarz, by dołączyć do grona ponad 100 osób, które są wołane do kolejnych dostaw ᕦ(òóˇ)ᕤ
Udanych łowów życzę, a także zdrowia i spokoju ducha w tych cholernie trudnych czasach!
Jeśli chcesz, by wołać Cię do dropów, to zaplusuj ten komentarz, a dopisze cię do mojej listy. Nie musisz tego robić, jeśli dopisałaś/-eś się już wcześniej. PS: R.I.P #mirkolisty
Wczoraj stuknęło nam okrągłe sześć miesięcy prowadzenia sklepu premium z używana męską odzieżą. Wielokrotnie pisałem jak bardzo jesteśmy zadowoleni z efektów naszej pracy i Waszego zaangażowania w rozwój tego projektu, więc dziś sobie tego oszczędzimy i od razu przejdziemy do najważniejszego. Do dziś (26.02.2022) do końca dnia na hasło
PÓŁURODZINY
Otrzymacie 15% rabatu na wszystko, co znajduje się na Secondhand Dandym, bez wyjątków. Bo skoro ubrania są jakościowe, to i rabat też taki powinien być.
Jeśli chcesz być na bieżąco z najlepszymi okazjami, promocjami i akcjami specjalnymi, to zaobserwuj tag #lumpyuszatego albo zaplusuj pierwszy komentarz, by dołączyć do grona ponad 100 osób, które są wołane do kolejnych dostaw ᕦ(òóˇ)ᕤ
Udanych łowów życzę, a także zdrowia i spokoju ducha w tych cholernie trudnych czasach!
#modameska #ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #streetwear #vinted #perelkizlumpeksu #secondhand
źródło: comment_1645894181I4Mb0xCEbuXgbenehjA4Tg.jpg
PobierzPS: R.I.P #mirkolisty