Niech ktoś jeszcze napiszę post, że dzwonił do Wójcika i że będzie coś wielkiego i wogole spaniala historia. Fajnie się pośmiać z psychofanow Ukaszka #kononowicz
@Piratzkarabinow: rozwalacie mnie psychole. To że wy jestescie psychofanami jakiejs grubej świni z gór albo zaszczanego czterozebnego menela to nie znaczy że inni są psychofanami kogoś kto ich atakuje
@Piratzkarabinow: ty nie chce mi sie, jakby na to nie patrzec to wójcik jest juz bardzo 2021, zeszloroczny snieg, co on jest probuje ugrac skoro gwno moze XD taki sam zlodziej jak i mesi
niestety tacy koncza tak ze nikt sie do nich nie przyznaje a jarek z kononem nadal nadaja jak gdyby nigdy nic, jakby to wszystko to sie nigdy nie wydarzylo
jedynie chyba rafalkowi szkoda bo ostatnio zastoj na
@ryba9: rybka właśnie pokazałeś jakim jesteś psychofanem Wójcika xD zrozum że eko jajo, oblech menel i inne pacynki dla mnie są wszyscy zerami xD zrozumiano?
@Piratzkarabinow: przecież to przez niego Putin zaatakował Ukrainę. Wojna się szykuje Major pójdzie na front, nie będzie co wrzucać na Mlecznego, myk, Rudy odcięty. Brawo Olo! Murem za Olo!
@ryba9: hahaha pokaż mi jeden mój post albo komentarz w którym ich bronie, wiem że ciężko Ci zrozumieć że nie trzeba być w żadnym z obozów i zawsze musicie komuś loda robic
@Piratzkarabinow: to dlaczego tak nie lubisz Łukasza W? Musisz miec baranie jakis powód. Jesli sie identyfikujesz jako widz uniwersum to masz prawo nie lubisz kosna nowaka czy menela ale Olgierda? Ze atakuje tych śmieciów? Kochasz ich tfuu
@ryba9: do ciebie jeszcze nie dociera że Wójcik pozorował wszystkie działania zbierał kasę i nara frajerzy, właśnie takich jak ty mu było trzeba naiwnych osłów:D
@ryba9: gdzie są artykuły? Gazety? Telewizje? Prokuratorzy, bilbordy? Kanał menelowi spadł? To nawet nie zasługa Wójcika, a rudy dalej kasę trzepie z mlecznego i się śmieje. Wójcik nie różni się od nikogo w tym uniwersum. Liczy się tylko kasa
#kononowicz
niestety tacy koncza tak ze nikt sie do nich nie przyznaje a jarek z kononem nadal nadaja jak gdyby nigdy nic, jakby to wszystko to sie nigdy nie wydarzylo
jedynie chyba rafalkowi szkoda bo ostatnio zastoj na