Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +26
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +330
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

@Sok_Mandarynkowy: Jakie krają mają dużo dzieci i jakie tam są zarobki, a jakie kraje mają mało dzieci i jakie są tam zarobki
No i ile czasu potrzebujesz żeby jako ogarnięty mody człowiek wskoczyć na zadowalający poziom? jak nie zdążysz powiedzmy do 28 to pewnie i tak utkniesz na niskim pułapie na zawsze.
@Sok_Mandarynkowy: Wpisuje. Mamy jedne z wyższych zarobków na świecie.
https://howrichami.givingwhatwecan.org/how-rich-am-i?income=60000&countryCode=POL&household%5Badults%5D=1&household%5Bchildren%5D=0
Osoba zarabiająca 5 tysięcy na rękę w Polsce jest w 3,5% najbogatszej ludności na świecie
Problem jest taki, że ceny mamy zachodnie, a zarobki nie. Za mniejsze kwoty niż 5k i tak zjadają cię koszty, więc wegetujesz.
@Sok_Mandarynkowy: Nie mamy cen zachodnich. Byłem w Barcelonie w styczniu, ceny dwa razy wyższe niż w Polsce
Problem jest taki, że ceny mamy zachodnie, a zarobki nie. Za mniejsze kwoty niż 5k i tak zjadają cię koszty, więc wegetujesz.
@Sok_Mandarynkowy: Czyli twierdzisz że nie ma znaczenia czy zarabiasz 5000 czy 500zl bo i tak wegetujesz? Ciekawe podejście
@MrAndy: Pokaż mi kraj, gdzie się średnio na osobę płaci mniejsze podatki niż w Polsce i wolałbyś mieszkać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrAndy: Dokladnie, zabiera i wrzuca do niszczarki albo do pieca a potem idzie robić drogi, ulic, szkoły i szpitale rękami niewolników za pieniądze ze złóż złota
@MrAndy: Pokaż mi kraj, gdzie się średnio na osobę płaci mniejsze podatki niż w Polsce i wolałbyś mieszkać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Fan_Morawieckiego: Nie pokaże bo on myśli że jakby dostawał dokładnie tyle i miałby
@Sok_Mandarynkowy: Miasto z 10% ludności Hiszpanii, faktycznie stricte turystyczne. To w sumie Kraków i Warszawa także są w Polsce stricte turystyczne