Aktywne Wpisy

Francesco123 +203
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +546
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@MrAndy:
Kiedyś dyskutowaliśmy na temat cen nieruchomości, to zacząłeś mi wysyłać oferty mieszkań w Jarocinie czy Kościanie (wypizdowa nie będące nawet blisko dużego miasta, bo jakieś 60-70 km), gdzie zarobki są bardzo małe i argumentowałeś to własnym doświadczeniem, że akurat ty masz tam pracę i zarabiasz (będąc w grupie kilku % dobrze zarabiających obywateli takich dziur), więc zarobki są tam dobre i można tanio
Sopot ma 50 tysięcy mieszkańców, jakieś 5 razy mniej niż Białystok. Które miasto droższe? Beka z was, fikołkarze
@MrAndy: Zdefiniuj mi słowo normalność bez odnoszenia się do innych, jako pojęcie absolutne.
Tak tak, kawiarnie i hotele w Barcelonie jako wyznacznik
This
Komentarz usunięty przez autora
Sorry za kilka postow rzedem, za pozno zeby poskladac w calosc.
@Fan_Morawieckiego
Gościu, ale to ty podajesz przykład Barcelony XD Gdzie ja mógłbym pogadać o Hamburgu, Leicester, Leeds, Hannover
@Sok_Mandarynkowy: W Barcelonie byłem, to możesz mi podać koszty normalnego życia w Hamburgu.
@Makak87
@Fan_Morawieckiego: co za gigantyczny wysryw i totalna manipulacja
@Fan_Morawieckiego: Jak już pisałem - normalnością nie jest dla mnie płacenie ponad 1600 zł składek ZUS za byle działalność czy się zarabia czy nie. Tak samo nie jest dla mnie normalnością zwiększanie składki zdrowotnej bez wcześniejszej reformy służby zdrowia. Dla każdego kto pracuje na własny rachunek to są rzeczy oczywiste, których nie trzeba tłumaczyć.
Niekoniecznie. W takich wysrywach specjalizuja sie rowniez dobrze zarabiajacy ludzie ktorzy za ''medianowa'' wyplate nie przezyliby tygodnia.
+ w dupie byl i gufno widzial
XD
Zapraszam do UK.