Wpis z mikrobloga

Ty jestes taki glupi czy po prostu manipulujesz?

Bierzesz Ty w ogole pod uwage ROZNICE W DOCHODACH OBYWATELI?

JPRDL EOT

Szkoda mi czas na ten Twoj shitposting. Zebys Ty jeszcze chociaz zabawny byl w tym wszystkim.

@Makak87:
  • Odpowiedz
TYPIE, ON CIE PYTA O RÓŻNICĘ W DOCHODACH, A TY CAŁY CZAS FIKOŁKAMI OMIJASZ TEN TEMAT.

@Sok_Mandarynkowy: Wielka Brytania ma różnicę w dochodach, podobnie jak różnicę w cenach. Wedle danych eurostatu ponad dwukrotnie wyższe, a nie jak w Polsce. Jeśli zaś chcesz negować dane eurostatu, to na temat pensji też nie wypowiadajmy się na podstawie danych z internetu :)
  • Odpowiedz
@Fan_Morawieckiego: Ceny żywności w Polsce są na poziomie zachodnim, lub wyższym. Stosując Twoją logikę (notabene idiotyczną) to byłem niedawno w Hamburgu i za tego samego batonika z Lidla zapłaciłem 10gr mniej niż w Warszawie. Ceny usług w Polsce są współmierne do zarobków w Polsce, czyli jakieś 3 razy za niskie. Jedynym sposobem na dogonienie zachodniego stylu życia jest utrzymanie niskich cen żywności i dynamiczny wzrost płac i cen usług.

W
  • Odpowiedz
Ceny żywności w Polsce są na poziomie zachodnim, lub wyższym. Stosując Twoją logikę (notabene idiotyczną) to byłem niedawno w Hamburgu i za tego samego batonika z Lidla zapłaciłem 10gr mniej niż w Warszawie. Ceny usług w Polsce są współmierne do zarobków w Polsce, czyli jakieś 3 razy za niskie. Jedynym sposobem na dogonienie zachodniego stylu życia jest utrzymanie niskich cen żywności i dynamiczny wzrost płac i cen usług.

W skrócie, bo pewnie
  • Odpowiedz
@Makak87: A potem się zbierze takich kilkunastu, na których szkoda czasu, klepią się wzajemnie po pleckach i jeden z drugim się naczytają głupot i powielają. Pajaca prawie 50 osób obserwuje.
  • Odpowiedz