Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tez jestem z kato i jak widzę te ceny to ładnie ludzi p------o

@Imiko97: jest duży popyt to tak to wygląda, jak z działkami gdzie kiedyś można było odkupić działkę na ROD za 2000 zł a teraz to zarośnięte, brzydkie, altanki do wywalenia po 20 000 zł +
  • Odpowiedz
@flo0666: ale wiesz, chodzi mi o sam fakt że jak chcesz coś sprzedać to przyzwoitość wymaga żeby jakoś to wyglądało. Jak sprzedasz ciuch, to grzecznie go wcześniej uprać (chociaż wiadomo że ktoś znowu to zrobi jak to kupi). No tak uważam. A tutaj gruby hajs, a garaż wygląda jak wygląda.
  • Odpowiedz
@fizzly: imo nie trzeba, czesto kupujacy bedzie chcial sobie to odswiezyc po swojemu. Jesli pojawi sie argument "zapuszczenia" garazu w negocjacjach to mozesz zaproponowac pomoc w odswiezeniu/odmalowaniu lub wykonanie tej pracy.

Sam kilka miesiecy temu sprzedalem garaz na slasku w podobnym stanie za (w moim mniemaniu) kosmiczne pieniadze i zaden z zainteresowanych nie mial problemu z tym jak garaz wyglada¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Lapidarny: W mojej okolicy są po tyle samo. Blaszaki z lat 70/80 od 35 do góry a murowane tak 20k więcej. Zapotrzebowanie takie ze tylko pocztą pantoflową idzie coś znaleść. Z drugiej strony sa ogródki ROD i takie stanie kompletnego rozkładu od 30k w górę… Dramat xD
  • Odpowiedz