Wpis z mikrobloga

Jak kupię pudełko Disco Elysium: The Final Cut to będzie polska wersja? Nawet w sklepie nintendo nie ma takiej informacji, wolę się upewnić.

btw ceny na Switch to jest zdzierstwo.

#nintendoswitch #discoelysium
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a info dla innych: preordery sa na ultimie 159 pln, albo w podobnej cenie w innych sklepach na allegro

PREMIERA WYDANIA PUDEŁKOWEGO NA NINTENDO SWITCH - 15 MARCA 2022
  • Odpowiedz
@Tfor: jeden z mireczkow jak juz byly polskie napisy w eshopie opisywal ze jest duzo lepiej niz na premiere, ale oczywiscie dluzej niz na PC.
  • Odpowiedz
@Shagot możliwe że to mogłem być nawet ja :) wtedy nieco było lepiej niż na premierę ale prawdziwą rewolucją jest aktualizacja która ukazała się dwa dni temu.

W weekend będę grał bo narazie miałem dużą przerwę z powodu braku czasu to ewentualnie dam znać jak jest całościowo i czy FPS też poprawili. Ale czasy wczytywań to serio niebo a ziemia.
  • Odpowiedz
@Shagot dam ci znać dokładnie w sobotę bo narazie po nowej aktualizacji tylko 10 min pograłem i jak zobaczyłem to błyskawiczne wczytanie lokacji to już mi się uśmiech zrobił. Wcześniej to była najgorsza rzecz w tym wydaniu.
  • Odpowiedz
@mattz_ już ci mogę powiedzieć że poprawili dużo. I recenzje premierowe są nieaktualne. W sobotę mogę jeszcze napisać co dokładnie jest lepiej. Jak masz jakąś konkretną recenzje to możesz podesłać tu to się do niej odniose co konkretnie jest zmienione.
  • Odpowiedz
@mattz_ no to to już raczej mogę potwierdzić że jest poprawione. Czasy są teraz błyskawiczne i to nie ma nawet nic wspólnego z tym co było (czekanie prawie po 20-30 sekund co lokacje), to nie że poprawili czasy o kilka sekund. Oni je zmniejszyli do praktycznie zera, bo tylko ekran mignie i jest wczytane.

Menu postaci działa teraz płynnie i przy przełączaniu nie czuć przycięć.

Jasnej odpowiedzi narazie nie mogę dać
  • Odpowiedz