Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +781
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
nowszyja +290
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

źródło: comment_1644214471WO5h73GofadlRdLfmTGPeL.jpg
Pobierz@FFFFUUUU: No i namówił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Własnoręczne naprawianie auta, malowanie mieszkania czy gotowanie to też tylko pozorna oszczędność - chyba że twój czas jest bezwartościowy.
Warzywa z własnego ogródka są za darmo tylko jeśli twój czas jest bezwartościowy.
Po co w ogóle cokolwiek robić, po co się uczyć i poznawać nowe tematy? Strata czasu! Pozwólmy wyręczać się korporacjom gdzie tylko się da! Zredukujmy nasze dni do tępej konsumpcji i srania, oddajmy wolność i niezależność za
No i nie pamiętam kiedy ostatnio musiałem poświęcić czas na naprawianie czegoś na osobistym linuksie. Chyba jak z nudów bawiłem się memicznymi distro typu Gentoo, które faktycznie w 99.9% przypadków jest fanaberią xD
No ale jedni układają np. puzzle inni sobie klikają w kąkutery.
Edit: tak wygląda Linuksiarz. Jak ktoś lubi to niech się bawi, ale nie uważajcie się, za jakichś oświeconych xd
źródło: comment_1644224222Vv0OUjHDGGtYAxXLmvimis.jpg
Pobierz@Tymajster: Jak wybudujesz sam dom to w ogóle zaoszczędzisz, a jednak nie podejmujesz się takiej akcji - mimo, że w Afryce z gówna robili cegły i budowali domy tysiące lat temu.
Shame! ( ͡° ͜ʖ ͡°
Dobrze, że chociaż gierki już są w cywilizowany
Swoją drogą: "free" w kontekście wolnego oprogramowania nie
@SaintWykopek: Windows też się do tego nie nadaje, nie znam się zbytnio na systemach, siedzę głównie na Windows i macOS, z linuxem mam styczność na vpsach i dokerze. I powiem Ci, że Windows10 psuje mi się od samego użytkowania, każda normalna akcja, instalowanie i usuwanie czegoś zostawia masę śmieci, kiedyś
@spitalaj: https://linuxhint.com/create_windows_10_installer_usb_linux/
jest coś takiego jak google. Bardzo pomaga jak czegoś nie wiesz a chcesz się dowiedzieć. Spróbuj czasem, warto!
@SaintWykopek: dlatego większość wykopków zachwalających linuxa gra na nim w gierki albo przegląda wykop xD