Wpis z mikrobloga

@AusserKontrolle: przewijanie zdjęć lasek, facetów w prawo lewo to nie jest życie, pisanie wiadomości też nie, można napisać cokolwiek nikt tego nie sprawdza, budowanie swojej samooceny na tym czy ktoś do Ciebie napisał lub nie prawdę lub dla beki to bardzo zła droga. Ale jak wolisz żyć w ułudzie i jakieś wiadomości od jakichś instagarmarek poprawiają Ci samopoczucie to tylko współczuję.
@Jestembogaty: nie dostaję żadnej atencji z internetu bo jej nie szukam a i tak jest dla mnie bezwartościowa, to że ktoś do mnie napisałby hej cipcia jest żadną pochwała dla mnie, raczej wyzwiskiem, na czymś takim nie buduje się niczego.
Brak Ci perspektywy, bo jesteś zapewne normikiem 5/10 co musi #!$%@?ć salta, żeby różowa była zadowolona. Jak jesteś Chadem, to wtedy Ty jesteś główną atrakcją, którą laska wstawia na instagrama w burzy oklasków koleżanek.

@okrim: Gość z wpisu na podstawie którego jest ten mem, chciał zrobić coś fajnego dla swojej dziewczyny. Jedyną perspektywę jaką musiał posiadać do osiągnięcia tego celu, to po prostu dosłowne zastosowanie się do tego co pisała jego
Brak Ci perspektywy, bo jesteś zapewne normikiem 5/10 co musi #!$%@?ć salta, żeby różowa była zadowolona. Jak jesteś Chadem, to wtedy Ty jesteś główną atrakcją, którą laska wstawia na instagrama w burzy oklasków koleżanek.

@okrim: Gość z wpisu na podstawie którego jest ten mem, chciał zrobić coś fajnego dla swojej dziewczyny. Jedyną perspektywę jaką musiał posiadać do osiągnięcia tego celu, to po prostu dosłowne zastosowanie się do tego co pisała jego
@Sprus: Moja się cieszy jak się pytam, "Ej idziemy pobiegać?" albo "Lecimy na rowery?". Szczerze współczuję facetom, którzy muszę się z takimi kobietami użerać. Jak byłem młodszy też musiałem, i wiem jak to jest ;_; Na szczęście życie uczy.