Wpis z mikrobloga

Wiele osób chce ogarnąć sobie benzo i leczyć się tym na własną rękę, ale odradzam to każdemu. Jeśli nie zalecił wam tego lekarz lub jeśli zalecił ale chcecie brać po swojemu w większych dawkach, nie róbcie tego bo jest duże prawdopodobieństwo wystąpienia #!$%@? efektów ubocznych. Ja rok temu dostałem recepte na clona i miałem brać doraźnie a brałem sobie codziennie w dawkach jakich sam chciałem, od razu jak się skończył clon to ogarnąłem sobie na lewo alpre i również brałem w nieodpowiednich dawkach a do tego zacząłem brać też tiapridal (to akurat nie benzo ale działaniem przypomina diazepam) a gdy się skończyło to zaraz po tym brałem sobie zawsze przed snem estazolam. Ciąg na benzo trwał ponad 3 miesiące a gdy skończyłem to fizycznie było przez chwile bardzo #!$%@?, ale najgorsze są psychiczne efekty uboczne które mam już od roku i pewnie zostaną ze mną na całe życie, bo wyprałem się z uczuć. Nie potrafię odczuwać nie tylko stresu i strachu, ale mam na wszystko #!$%@? aż za bardzo i nie potrafię też odczuwać tych ciepłych uczuć, nie potrafię jak dawniej czuć że ktoś jest przyjacielem bo uczuciowo mam w taką osobe totalnie #!$%@?, gdy komuś bliskiemu coś się dzieje to nie potrafię się tym nawet przejąć bo tu też w takiej sytuacji jest totalna wyjebka na wszystko, a najgorsze jest to że nie potrafię czuć miłości przez co rozpadł się mój związek i pewnie nie prędko będę w innym związku mając na wszystko totalną wyjebke.Więc nie warto było to robić, jedna z najgorszych moich życiowych głupot. Pisząc swoją historie w tym wpisie przestrzegam wszystkich którzy chcą sobie ogarniać benzo na lewo i leczyć się tym na własną rękę, bo nie warto tak robić ponieważ możecie się w to nieźle #!$%@?ć i skończyć jak ja, albo nawet gorzej.
#benzodiazepiny #narkotykiniezawszespoko #narkotykizawszespoko
  • 11
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Shemmhazai: Benzo to gówno. Ja tylko czasem doraźnie broma łyknę i to pół tabletki, ale znam ludzi którym to wyżarło mózg gorzej niż alko czy hera. Generalnie trzymam się z daleka.
  • Odpowiedz
tym nawet przejąć bo tu też w takiej sytuacji jest totalna wyjebka na wszystko, a najgorsze jest to że nie potrafię czuć miłości przez co rozpadł si

@Shemmhazai: Raczej mało prawdopobone, o ile nie waliłeś po 10mg dziennie alpry czy klonów żebyś na stałe miał takie akcje. Wkręciłeś coś sobie imho.
ps. tak, benzo do gówno straszne, a ludzie się tak tym jarają. To jest jedynie ok w doraźnym ogarnianiu
  • Odpowiedz
@Marek_Mostowiak: Bedzie ciezko #!$%@? to bankowo... bardziej sie martwie, zeby psycha calkkiem nie siadla bo i tak juz jest #!$%@?. Do tego pregi w #!$%@? jem i medikinet, ale medi to tam chvj w porownaniu do trgo .... Dzieki mordo oby sie jakos udalo..
  • Odpowiedz