Aktywne Wpisy

curiousboi +55
Wydanie z 1966 roku, napisz stronę w komentarzu do 611 strony to wysyłam przepis #glupiewykopowezabawy #gotujzwykopem #polskiedomy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ten_spod_piatego +345
Przedsiębiorcy ciągle się tłumaczą, że wszystko jest legalne, bo robili dywersyfikację. Czy ja też tak mogę? Pracuje na etat, jakbym stracił pracę to nie mam z czego żyć. Poproszę 500 tys., kupię łódź i będę ją wynajmować. Może zrobić to, bo nie wiadomo czy „moja” firma wytrzyma np. kolejną pandemię. Czym różni się moja sytuacja od sytuacji przedsiębiorców?
#kpo
#kpo

Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@przegryw_wykopu: to poproś, trzymam kciuki :)
@AnonimoweMirkoWyznania: Jep teraz nawet 10 lat różnicy to duża przepaść. Sam tego doświadczyłem. Nawet mają inny sposób komunikacji.
Wielu gości radzi by powiedzmy w wieku 35-40 lat szukać młodej laski, ja jestem ciekawy jak taka para się dogada bo może być ciężko.
Jak ze 175 wzrostu narzekasz to coš z tobą jest nie tak i twôj dziadek ma rację xD
@LateNever: To już nawet nie dziadków się tyczy ale i pokolenia X (np. moich rodziców). Na tematy damsko męskie z nimi się nie da w ogóle rozmawiać bo za ich czasów rynek matrymonialny zupełnie inaczej wyglądał. Tak samo również uważają że skoro da się poznawać kobiety w internecie to jest łatwiej, bo "masz"
Tak, ale widzę też że ciotki stały się bardziej wyrozumiałe dla młodszego pokolenia bo widzą, że ich synowie mają problemy z laskami. Teraz masa ludzi ma problemy z laskami, nawet jak są w związkach te te związki są na bagnistych fundamentach.
Ale moja rodzina jest raczej zaskakująco normalna bo większość moich kuzynów ma stabilne związki i
@LateNever: No to akurat u mnie tak źle nie ma, ale patrząc ogólnie na starsze pokolenia to rzeczywiście mężczyźni nie dbali o siebie zbytnio. Ogólnie to wiele z tych małżeństw 40+ latków pozostawiają jeśli chodzi o jakość wiele do życzenia, ale