Aktywne Wpisy
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +373
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mescuda: Kłóciłem się kiedyś z przegrywami, to pisali że to cecha wrodzona. Nie chcieli przyznać tego, że ich mamusie zrobiły z nich kaleki.
Jest to przełamywanie tego dziecięcego nawyku z zabijaniem wewnętrznej ciekawości.
Jeszcze stosunkowo niedawno jak mi ktoś blokował drogę w sklepie, to nawet "przepraszam" nie potrafiłem powiedzieć, tylko szedłem na około xD
Wychowany w trybie: bądź grzeczny, ustępuj wszystkim. Już w wieku 12 lat okazało się, że to nie do końca działa xD
Znowu uzewnętrzniam się na portalu ze śmiesznymi obrazkami (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Czy kiedy robię zakupy w dyskoncie i Panie akurat wykładają towar czy robią tam coś innego przy półce która akurat mnie interesuje i nie mam przez to do niej normalnego dojścia(bo stoi paleta czy tam jakieś pudła) to czy Pani powinna mi dać zrobić zakupy czy ja mam jej dać robić pracę?
Przypuszczam, że w normlanej sytuacji towar powinien być wykładany
mozna wpaść w kolejną pułapkę i jechać resztę życia na tym i obwiniać siebie i innych, lub zdać sobie sprawę z tej cięzkiej sytuacji i postarać się coś z nią zrobić. Wbrew pozorom można nienawidzić tego stanu, ale być do niego przywiązanym, bo jest to coś co znamy.
Tak btw dla Tych, którzy sie mecza z dzieciństwem polecam program Bezwstyd
@kamil150794: Nie znaczy to, że nią muszą zostać. Przegrywy lubią płakać nad losem, nic z nim nie robiąc.
Jak tylko chciałem o czymś z rodzicami porozmawiać to słyszałem coś w stylu nie mam czasu/nie interesuje mnie to
¯_(ツ)_/¯
Z jednej strony fajnie obejrzeć filmik gdzie dzieciak wita się ze skejtami i z nimi rozmawia normalnie a z drugiej krzyczenie, ze dobre wychowanie i określanie przez rodziców limitów to powod ich s----------a na przyszłość.