Aktywne Wpisy

Ryksa +80
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +11
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

- Nie no, tego już za wiele! To mi po 6 latach harówy 100 złotych z łaską daje a obcemu bez praktyki na dzień dobry więcej!
- Taki święty jesteś? To chuchnij.
- Przepraszam.
Na PMów idą często handlowcy, czasami inżynierowie procesu/planowania. W mojej karierze nie spotkałem nigdy nikogo kto był PM po konstrukcji czy technologii.
Komentarz usunięty przez autora
@mag_zbc: mylisz obowiązki PM z TL. Dodatkowo na budowach są PM :) i nie zawsze są techniczni.
Komentarz usunięty przez autora
@makrel_gieldowy: Product Owner to pojęcie ze Scruma, nie każdy pracuje w Scrumie - Product Manager jest bardziej "ogólne".
A tak w ogole to wszystko zalezy od kontekstu. Po pierwsze zalezy co firma buduje. Załóżmy, ze buduje jakis soft. Sa firmy, ktore zaopatrują korpo w skomplikowane systemy, robią wdrożenia, etc i w takich wypadkach PM-i maja sens. Nawet Ci mniej techniczni, bo po drugiej stronie zwykle sa tak samo mało techniczni :) Sa firmy stricte produktowe budujące SaaS-owe rozwiazanie i