Wpis z mikrobloga

@Seszelek: zabic nie zabije jak inne n-------i, nie przedawkujesz, ale korzystnie to nie wplywa. osoby palace regularnie sprawiaja wrazenie opoznionych w rozwoju.

We provide evidence that regular cannabis use is associated with gray matter volume reduction in the medial temporal cortex, temporal pole, parahippocampal gyrus, insula, and orbitofrontal cortex; these regions are rich in cannabinoid CB1 receptors and functionally associated with motivational, emotional, and affective processing. Furthermore, these changes correlate
  • Odpowiedz
@stefan_banach:
Dziwią mnie ludzie którzy zdają się zaskoczeni faktem iż marihuanen ma pewne minusy i wyciągają badania które pokazują że walenie pięciu wiader dziennie nie jest dobrym pomysłem xD
To tak jak by zobaczyć kogoś kto pije p--o i zacząć opowiadać mu co się stanie z jego ciałem jeśli będzie walił 0.7 dziennie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GajuPrzegryw: xD no przecież za łamanie prawa, które tt łamiesz, policja powinna dawać cukierki.
Albo zapytam - co powinna zrobić policja, kiedy zatrzymuje człowieka z narkotykami?
  • Odpowiedz
Dziwią mnie ludzie którzy zdają się zaskoczeni faktem iż marihuanen ma pewne minusy i wyciągają badania które pokazują że walenie pięciu wiader dziennie nie jest dobrym pomysłem xD

@xloginlogin123: Mnie też dziwią, ale to popularny pogląd wśród palaczy, którzy twierdzą, że trawka jest całkowicie nieszkodliwa a jeśli już to prędzej im pomaga :) No i pytanie ile na rynku to m-------a, a ile syntetyczne kanabinoidy, ktore maja wieksze powinowactwo do
  • Odpowiedz
@Shatter: widzę że moderatorowi nie podoba się jak ścieram tobą podłogę, więc napiszę kulturalnie, wszystko było zgłaszane już wielokrotnie, za każdym razem, przyjeżdża patrol interwencji domowej przychodzą pogadają z oprawca, który robi z siebie ofiarę, płacze itd. i stwierdzają, że nic nie mogą zrobić, a oprawca po wyjściu policji mówi z uśmiechem na twarzy, że kolega nauczył go tak bić żeby nie było widać śladu. Dlatego szydera z twojej strony
  • Odpowiedz