@twardy-zawodnik: Korporacjonizm w zaawansowanym stadium. Tysiące korpoludków musi pokazać że nie jest bezużyteczna, a przecież rozwiązanie faktycznych problemów i doprowadzenie serwisów do perfekcji pozbawiłoby ich wszystkich pracy. Dlatego bohatersko walczą z problemami które sami wymyślają.
@twardy-zawodnik: I to jak. Nawet normalne zwykłe słowa są cenzurowane, jest już ich tak dużo, że czasem naprawdę ciężko się domyślić o co chodziło w oryginale.
@twardy-zawodnik: Nie rozumiesz co to jest cenzura ani jak to działa na yt. Twórcy sami się cenzurują dla kasy (niecenzuralne słowa itp itd źle się sprzedają, nie nadają się dla dzieci itp itd) żeby im zasięgów nie ucinało.
I bardzo dobrze, że chociaż na yt jest to w jakiś sposób pilnowane bo ja ze swojej strony mam np dosyć patostrimerskich idiotów i im podobnych.
@twardy-zawodnik: no to mamy chyba inne IG xd u mnie na IG algorytm mi podrzuca takie rzeczy, że nawet 15 lat temu byłyby kontrowersyjne, a w komentarzach najczęściej używane słowo to ni99a bez żadnej cenzury xd
@twardy-zawodnik: chciałem obejrzeć dokument o konflikcie między Izraelem a Hamasem na YouTube i Hamas jest cenzurowany. To jak mam się dowiedzieć z kim walczy Izrael? Z powietrzem?
Wpisz w google i duckduckgo "happy merchant" i porównaj wyniki.
źródło: image
PobierzTo prawdziwa cenzura!
@twardy-zawodnik: Korporacjonizm w zaawansowanym stadium. Tysiące korpoludków musi pokazać że nie jest bezużyteczna, a przecież rozwiązanie faktycznych problemów i doprowadzenie serwisów do perfekcji pozbawiłoby ich wszystkich pracy. Dlatego bohatersko walczą z problemami które sami wymyślają.
@twardy-zawodnik: Kapitalizm, mordo. Klasycznie zagównia wszystko, czego dotknie.
Komentarz usunięty przez moderatora
I bardzo dobrze, że chociaż na yt jest to w jakiś sposób pilnowane bo ja ze swojej strony mam np dosyć patostrimerskich idiotów i im podobnych.
Możesz nagrać filmik na yt gdzie
@twardy-zawodnik: no to mamy chyba inne IG xd u mnie na IG algorytm mi podrzuca takie rzeczy, że nawet 15 lat temu byłyby kontrowersyjne, a w komentarzach najczęściej używane słowo to ni99a bez żadnej cenzury xd