Aktywne Wpisy

futanari +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

Poyebao im się w doopach
Jeszcze się zapytałem jaka by była cena wymiany gdybym przywiózł własną szybę i po raz kolejny dostałem w pysk ceną 300 zł, gdzie jak patrzyłem na ich stronie to było napisane, że 150-200
C--j wie co tu robić teraz (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Weźcie mi powiedzcie, czy mogę po prostu kupić jakąś zwykłą używkę bez miejsca na czujnik i jakoś zlikwidować ten czujnik? Uciąć nożem te kable czy coś? Czy może jak to zrobię to mi przestanie manetka z wycieraczkami działać?
Nawet nie wiem czy ta szyba jest wygłuszająca czy nie, w ofertach szyb na necie też nie jest napisane, czy ta szyba jest wygłuszająca czy nie. Wpisywałem numery szyby do neta i niczego się nie dowiedziałem.
Może ludziki ze #slask #katowice znacie jakiś warsztat, który mi po prostu zamontuje tanio szybę, może mają jakiś dostęp do używek czy coś, help ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#samochody #mechanikasamochodowa #kiciochpyta
A nie masz może ubezpieczenia na szybę? xD mógłbyś zgłosić, że Ci pękła.
Dostałem wcześniej ofertę na szybe z sensorem ale to w łódzkim, a jechać mi się nie chce 500km w dwie strony, jeszcze tym rozklekotanym wrakiem, który może zdechnąć w każdej chwili xd