@Anty_Chryst: Dobra szyba z miejscem na czujnik tyle kosztuje i to nic dziwnego, to jest normalna cena za DOBRA szybę. Oczywiście kupisz tańsze, ale pożegnaj się z automatycznymi wycieraczkami czy czujnikiem zmierzchu. A i sama jakość szyby pozostawia wiele do życzenia. Nie warto oszczędzać na bezpieczeństwie i lepiej kupić porządna szybę
@amn1337: no to właśnie tu byłem przed chwilą i se zażyczyli 1400 za szybę, w której będzie działać czujniki albo 1000 za zieloną, w której nie będzie działać czujnik albo jakieś najtańsze zamienniki bez miejsca na czujnik za 650 xd
@RozowaZielonka: no jasne, ale pytanie czy warto w aucie za 3000 montować szybę ze wszystkimi bajerami za 1400 zł, gdzie ja bym wolał zamontować tańszą a tych systemów się pozbyć
@RozowaZielonka: no ja rozumiem, bezpieczeństwo, odbijanie światła itd. Tylko, że to jest mój pierwszy samochód za 3,7k, który uj wie ile jeszcze pojeździ, może się zaraz rozpadnie i co wtedy?
Zresztą mam plan go sprzedać po wakacjach więc po co mam w niego pakować 1,4k jak go później albo zezłomuje albo sprzedam za jeszcze mniej niż go kupiłem. To się mija z celem (⌐͡■͜ʖ͡
@amn1337: no pęknięcie idzie od lusterka i później na dół przez sensor i Jeszcze trochę na dół. W widzeniu to nie przeszkadza w ogóle ale pan policjant pewnie będzie miał inne zdanie
@RozowaZielonka: ja w 2018 za pilkingtona do 307 szyba z czujnikiem romb, placilam 1150 z wymianą, szyba ponad 900 kosztowała, ale to 2018rok i mazowieckie.
@Anty_Chryst: oj chłopie, to współczuję, że tak się wdupiłeś. Nie było innych gruzów ciekawych typu corsa czy inne golfy, w których przynajmniej te części tańsze i nie ma tych wszystkich systemów co się dupią ciągle
PEUGEOT 206 od 430
PEUGEOT 207 od 530
PEUGEOT 208 od 520
PEUGEOT 307 od 550
PEUGEOT 308
Robiłem szybę przednią w obu firmach
Zresztą mam plan go sprzedać po wakacjach więc po co mam w niego pakować 1,4k jak go później albo zezłomuje albo sprzedam za jeszcze mniej niż go kupiłem. To się mija z celem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡