Aktywne Wpisy

MonazoPL +77
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
r5678 +48

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)

Poyebao im się w doopach
Jeszcze się zapytałem jaka by była cena wymiany gdybym przywiózł własną szybę i po raz kolejny dostałem w pysk ceną 300 zł, gdzie jak patrzyłem na ich stronie to było napisane, że 150-200
C--j wie co tu robić teraz (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Weźcie mi powiedzcie, czy mogę po prostu kupić jakąś zwykłą używkę bez miejsca na czujnik i jakoś zlikwidować ten czujnik? Uciąć nożem te kable czy coś? Czy może jak to zrobię to mi przestanie manetka z wycieraczkami działać?
Nawet nie wiem czy ta szyba jest wygłuszająca czy nie, w ofertach szyb na necie też nie jest napisane, czy ta szyba jest wygłuszająca czy nie. Wpisywałem numery szyby do neta i niczego się nie dowiedziałem.
Może ludziki ze #slask #katowice znacie jakiś warsztat, który mi po prostu zamontuje tanio szybę, może mają jakiś dostęp do używek czy coś, help ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#samochody #mechanikasamochodowa #kiciochpyta
Chcesz tanio?
Nowa szyba na allegro od ok 300zl, plus przesylka , ale to trzeba pytac sprzedajacego. Zestaw do wymiany szyby od bolla 50zl, flaszka dla kolegi do pomocy, powiedzmy 40zl, filmik instruktazowy na jutube darmowy.
Najwyzej bedzie gdzies przeciekalo
@Anty_Chryst: przecież ten handlarz tak korzystną cenę ci zrobił bo dobrze wiedział ile kosztuje wymiana tej szyby . Nie możesz teraz odnosić się do tak niskiej wartości tego auta przy zakupie .
@Anty_Chryst: to ile dałeś za to redło ?
źródło: comment_1643136217uBkUWfO4ZSbBQobsx2vUI6.jpg
Pobierz