Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Pojechałem do warsztatu zapytać o cenę szyby i dostałem w pysk ceną 1,4k xd już daje prawie 40% wartości samochodu za szybe xd

Poyebao im się w doopach

Jeszcze się zapytałem jaka by była cena wymiany gdybym przywiózł własną szybę i po raz kolejny dostałem w pysk ceną 300 zł, gdzie jak patrzyłem na ich stronie to było napisane, że 150-200

C--j wie co tu robić teraz (°°

Weźcie mi powiedzcie, czy mogę po prostu kupić jakąś zwykłą używkę bez miejsca na czujnik i jakoś zlikwidować ten czujnik? Uciąć nożem te kable czy coś? Czy może jak to zrobię to mi przestanie manetka z wycieraczkami działać?

Nawet nie wiem czy ta szyba jest wygłuszająca czy nie, w ofertach szyb na necie też nie jest napisane, czy ta szyba jest wygłuszająca czy nie. Wpisywałem numery szyby do neta i niczego się nie dowiedziałem.

Może ludziki ze #slask #katowice znacie jakiś warsztat, który mi po prostu zamontuje tanio szybę, może mają jakiś dostęp do używek czy coś, help ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#samochody #mechanikasamochodowa #kiciochpyta
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anty_Chryst: dobrze rozumiem ze to peugeot 307?
Chcesz tanio?
Nowa szyba na allegro od ok 300zl, plus przesylka , ale to trzeba pytac sprzedajacego. Zestaw do wymiany szyby od bolla 50zl, flaszka dla kolegi do pomocy, powiedzmy 40zl, filmik instruktazowy na jutube darmowy.
Najwyzej bedzie gdzies przeciekalo
  • Odpowiedz
@RozowaZielonka: no przecież napisałem tu o szybie czołowej, gdzie sama przyznałaś, że te części są droższe + wszystkie dodatkowe systemu, których w wymienionych przeze mnie autach nie ma, a w tym akurat są, wiec kolejne rzeczy, które się mogą z----ć a swoje kosztują
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@trzaichlac69: czy ja wiem, jak patrzałem na otomoto to podobne samochody z podobnym przebiegiem też chodziły po tyle samo. Raczej zrobił na mnie dobry interes a nie korzystną cenę
  • Odpowiedz