Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@selectGwiazdkaFromTabelka: no już biegnę myć się pod zasyfionym prysznicem gdzie często jest problem z ciepłą wodą (na ilu silkach nie byłem zawsze jest albo problem z ciepłą wodą, albo jeśli nie to natryski są #!$%@? i ciężko się umyć), zamiast się ubrać, dojść w 3 minuty do domu, wziąć prysznic w swojej łazience i przebrać się xD co ludzie mają problemy to ja nawet nie
@selectGwiazdkaFromTabelka ehe. Bralem prysznic na miejscu dopóki nie dostalem takiej #!$%@? kurzajki na stopie, że przez 3 miesiące nie mogłem prosto chodzić, a leczyłem ją pol roku.

Nie polecam.

#!$%@?ć ten syf.

Górna część ciala w zlewie jak człowiek, potem prosto do samochodu i reszta w domu pod prysznicem.
Nic mnie tak nie irytuje jak spocony po siłowni człowiek nie biorący prysznica i od razu ładujący się w ciuchy dziennie.

@selectGwiazdkaFromTabelka: mam wywalone, grzybice trudniej wyleczyć niż twoje odczucia estetyczne jakiegoś randoma.... ja po siłce ide prosto do domu i biore prysznic jak człowiek.
@kerdian: Może chodziło o to, że ktoś po sraniu nie umył rąk i poszedł na siłkę, potem inny ćwiczył na tych sprzętach z resztkami gówna tamtego, a że się nie myje po siłowni to po drodze łapał za klamki, kierownicę, fotele w autobusie itp.
@mlotan No dobra i co z tego? A ktos zalozy na siebie suche ciuchy, w domu zdejmie i wezmie prysznic. Dlaczego niby nazywacie go brudasem?
@selectGwiazdkaFromTabelka: Po treningu to ja koszulki nie moge samodzielnie zdjąć, więc jak się wykąpać. Wsiadam do auta i jak pompa zejdzie to się ogarniam w domu.
A do ćwiczenia na sprzęcie to używam ręcznika+ dezynfekuje papierem z płynem do dezynfekcji