Aktywne Wpisy
Drill90 0
Patrząc na wymagania S.T.A.L.K.E.R.-a 2 zaczynam doceniać starą szkołę deweloperską, kiedy to twórcom zależało na tym, by ich gry docierały do jak największej publiki, a objawiało się to właśnie choćby w szerokich wymaganiach sprzętowych, dzięki czemu znacznie szersze gremium graczy mogło obcować z danym tytułem. To był taki ukłon w stronę tych, którzy nie mogli sobie pozwolić na super sprzęt, ale wciąż jednak cieszyli się z opowieści zawartej w konkretnej produkcji. Tak
jacas +82
Nooo dałam Kamilowi jeszcze szansę po programie żeby mnie trochę połechtać, zabawić. Pozwoliłam mu do siebie napisać, nie zablokowałam od razu jego numeru. Zostawiłam te drzwi lekko uchylone. Nawet mu chyba dwa razy odpisałam "ok" jak zapytał co u mnie... No ale jak widać jemu nie chciało się starać o taką boginię jak ja, no trudno, taki typ faceta. Tak poza tym to już w połowie programu zapisałam się na taki wyjazd
myślałem że takie rzeczy tylko w telenowelach ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #januszebiznesu
januszex pracuje do godziny 16.00. Córka też pracuje (ale ona do 14.00 aby się nie przemęczać), bo ma to w niedalekiej przyszłości przejąć. Cała akcja działa się podobno o 16:15, miało już nikogo nie być xD pech chciał że córka czegoś zapomniała i wróciła się na firmę. Zastała widok kształtnego księżyca Anetki wypiętego na biureczku, który był doładowywany knagą Janusza xD
@wojox11: a potem zapraszam, Panią, mamy kilka spraw do przedyskutowania.
A ta księgowa jakaś fajna?
szczupła, niebrzydka. Już wiadomo skąd miała tyle urlopu na 5 wyjazdów zagranicznych w roku ( ͡º ͜ʖ͡º).
Żona janusza się podobno wyprowadziła, nie wiem czy będą dramy rozwodowe. Córka podobno zapowiedziała, że jak przejmie stery to Anetke od razu pożegna, a Janusz oświadczył że dopóki tu jest to Anetka będzie tu pracowała. Anetka się specjalnie nie przejęła ( ͡º ͜ʖ͡º)
@luke-dolla7: Kilka lat temu, byłem na szkoleniu z branży TSL. Na imprezie integracyjnej siedziałem z kobitką, która pracowała w firmie gdzieś na mazurach i byli filią jakiejś dużej marki, która produkuje luksusowe jachty i rozmawialiśmy o patologii w pracy właśnie. Jakiś totalny Janusz miał kawałek dobrze usytułowanego pola przy brzegu, podpisali umowę, firma matka zbudowała
afera wypłynęła bo żona janusza przyjechała z-----ć Anetke na firme, inni pracownicy podobno je oddzielały bo za włosy się chciały szarpać ( ͡º ͜ʖ͡º)
przeczytaj mój ostatni komentarz. Ja też w takie historie nie wierzyłem ( ͡º ͜ʖ͡º)