Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +105
Ni cholery nie rozumiem tego całego cyrku z hotdogami na stacji. Mięso oddzielane mechaniczne i bułka wychodowana na chemikaliach to nie jest szczyt gwiazdek Michelin a zawsze trafi się typ co #!$%@? jakby to miał być jego ostatni posiłek w życiu.
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
strfkr +67
Większość zwolenników podatku katastralnego chce go wprowadzić dopiero od 2/3/4 mieszkania - tak żeby #!$%@?ć tym, co mają więcej od nich, ale żeby oni sami się przypadkiem nie niego nie załapali (teraz albo w przyszłości).
Poważny podatek katastralny powinien obowiązywać każdego, już od pierwszego mieszkania. Katastralny jest o wiele lepszy od PIT i CIT, więc powinien być tak wysoki i powszechny, żeby móc je całkiem zastąpić, proste.
#takaprawda #ekonomia #podatki #podatekkatastralny #
Poważny podatek katastralny powinien obowiązywać każdego, już od pierwszego mieszkania. Katastralny jest o wiele lepszy od PIT i CIT, więc powinien być tak wysoki i powszechny, żeby móc je całkiem zastąpić, proste.
#takaprawda #ekonomia #podatki #podatekkatastralny #
#silownia #mikrokoksy
Nie mam zaufania do publicznych pryszniców na basenach, siłowniach itd zwłaszcza że połowa użytkowników łazi boso...
Obrzydliwe
@selectGwiazdkaFromTabelka: nie, bo interesujesz się kto się kapie na siłowni xD
Sprawdzasz tez czy gacie maja wyprane i używają zmiękczacza do tkanin?
Komentarz usunięty przez moderatora
@defkor: uuuuu mocne słowa jak na kogoś kto lepi się od smrodu
Drugą sprawa. Czasami mi też sie zdarza, jak np jade po silce od razu na basen, czy też biegać. Tudzież zrobić porządny streczing w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)