Wpis z mikrobloga

Mam własnościowe mieszkanie, średniej klasy samochód, wyższe wykształcenie i zarobki ok. 5k netto, czy to źle, że oczekuje od faceta przynajmniej tego poziomu, bo niektórzy twierdzą, że to źle. To nie jest żaden szał, gdy ma się ponad 30 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski
  • 369
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bo związek to nie jest k---a mać układ. To miłość a nie p--------e liczenie hajsu. J---ć materialistki.

@ChickenDriver: XD Kim jesteś aby ludziom mówić czym ma być związek dla nich - jak szukają po stanie konta i są w tym szczerzy i sami oferują podobną ilość kasy to co ci do tego ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Ale nieogary jeden z drugim :D To nie ja byłem tym gościem ze stacji benzynowej, rozmowa była ogólnie, to nie miało nic wspólnego ze mną. Rozmowa była o tym, o czym pisze OP. I ja ją w pełni rozumiem, za duża różnica poziomu nie sprzyja.

@MatiKosa: A tam nieogary - po prostu napisałeś tak jakby to było o tobie. I co z tą laską - dowiedziała się zarabiasz 2.5 raza
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: Nie, nie mówiłem jej ile mam, mogła się domyśleć, ale tak naprawdę to ona mnie cały czas ścigała/goniła. Pospotykaliśmy się, ostatecznie ja to zakończyłem, gdyż nie czułem chemii. Naprawdę super ogarnięta, ale chemii zwyczajnie brak.
  • Odpowiedz
@Thachii: jeśli mężczyzna szczerze pożąda tylko kobiety, która jest młoda - no to okej, ale wtedy nie może on czerpać bezpośrednio korzyści z jej młodości. Miłość wyłącznie platoniczna, zero kontaktu fizycznego! Może podniecać się tylko tym, że jest taka młoda, ale to tylko tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz