Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xydeN-: Cóż, zrozumieć i zapamiętać należy taką kwestię, iż zapomnienie czeka każdego, nawet największego ogiera w historii świata produkującego potomków niczym Pfizer szczepionki, a to ze względu na oczywisty koniec wszechświata, który nastąpi prędzej czy później. Jedyną nadzieję może tutaj nieść wiara, innej drogi niestety nie widzę.
  • Odpowiedz
@xydeN-: chłopie ty masz 20 lat, w tym wieku to mało kto zakłada rodzinę i ma stabilne związki. o takie rzeczy to pytaj osoby 30+

poza tym brak partnera =/= samotność. życie to nie tylko chłop czy baba
  • Odpowiedz
tylko że on nie ruchał jeszcze, a nawet jeśli ktos nie ruchający do 20r.ż znajdzie babę, to ośmieszy się brakiem doświadczenia i over dla chłopa

@Miler111111: też nie ruchałam w takim wieku i nie sądzę, żebym była mniejszością, wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz: ale jesteś kobietą, kobietom się to wybacza a co niektórzy to nawet dodatkowo cenią, na mężczyznie bez doświadczenia w tej kwestii ciąży bardzo duża stygma, szczególnie w takim zhiperseksualizowanym świecie jak dzisiejszym.
Poza tym jak wyżej zauważono, sorry ale jesteś stara, ja jestem w zbliżonym wieku co OP i już widzę że obecne pokolenie np 15latków to jakiś całkowicie inny level niż moje pokolenie a co dopiero jak mowa
  • Odpowiedz
chłopie ty masz 20 lat, w tym wieku to mało kto zakłada rodzinę i ma stabilne związki. o takie rzeczy to pytaj osoby 30+

@kwasnydeszcz: Ale co to ma wgl za znaczenie? Czy ja mówię,że teraz w tym wieku chce zakłada rodzinę? Naucz się czytać…
Poza tym jesteś kobieta koło 30 albo 30+ i pewnie masz kogoś na stałe, wiec w sumie nie powinnaś się udzielać,bo czasy bardzo się zmieniły
  • Odpowiedz