Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#heheszki #humorobrazkowy #mniesmieszy #ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@bartton: #!$%@? przetrolowałem XD
Koniec listy?
Przecież idąc tym tokiem rozumowania to przedstawiciel jakiejś cywilizacji zachodniej tylu Niemiec, Holender czy Amerykanin by się zesral ze śmiechu, małpa z 3 osiągnięciami śmieje się z małpy bez osiągnięć gdy normą w okolicy są setki
To jak jakieś przepychanie się drużyn w siódmej lidze z tym ze jedna z drużyn ma nieuzasadniony kompleks wyższości dostarczając kapitalnej rozrywki tym z pierwszej i drugiej
Bo Ukraińcy maja np. pana który nazywa się Antonov, tak tego który założył firmę produkująca największy samolot transportowy na świecie. Od 1946 firma ma HQ w Kijowie i jak widać coś tam sobie na świecie radzi. A jak sobie radzą nasze zakłady lotnicze?
Jakieś porównywalne osiągniecie polskiej nadrasy? No na pewno w ciągu ostatnich 30 lat zbudowaliśmy jakąś konstrukcje słynna na cały świat? Czy
A czy ja się śmieje? Czy ja coś umniejszam? Śmieje się jedynie z hipokryzji. Napisałem ci - w dupie mam ze niewiele osiągnęliśmy, totalnie. Życie, nie mieliśmy za bardzo warunków do osiągnięcia wielkich rzeczy, nasze elity albo nie żyją albo wyjechały i robią wielkie rzeczy dla innych.
Ale śmieszy mnie śmianie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niemamwiedzy: osiągnięciom naszego narodu nie trzeba umniejszać, po prostu są śmieszne i wygląda to tym bardziej śmiesznie kiedy jakiś p0laczek próbuje wyśmiewać osiągnięcia Ukrainy xdddd
Ktoś się nabija Ukrainy i Ukraińców - jaki jest wasz pomysł na rozwiązanie tego problemu?
Sprostowanie błędu i wskazanie na osiągnięcia Ukrainy czy oplucie własnego narodu i pisanie per "p0laczki"?
Więcej dumy z przynależności narodowej i mniej kompleksów.