Wpis z mikrobloga

@rvnow:

chociażby kopernik, sklodowska, 1920? XD

Koniec listy?

Przecież idąc tym tokiem rozumowania to przedstawiciel jakiejś cywilizacji zachodniej tylu Niemiec, Holender czy Amerykanin by się zesral ze śmiechu, małpa z 3 osiągnięciami śmieje się z małpy bez osiągnięć gdy normą w okolicy są setki

To jak jakieś przepychanie się drużyn w siódmej lidze z tym ze jedna z drużyn ma nieuzasadniony kompleks wyższości dostarczając kapitalnej rozrywki tym z pierwszej i drugiej
@szypko: a swoją droga masz coś nowszego?

Bo Ukraińcy maja np. pana który nazywa się Antonov, tak tego który założył firmę produkująca największy samolot transportowy na świecie. Od 1946 firma ma HQ w Kijowie i jak widać coś tam sobie na świecie radzi. A jak sobie radzą nasze zakłady lotnicze?

Jakieś porównywalne osiągniecie polskiej nadrasy? No na pewno w ciągu ostatnich 30 lat zbudowaliśmy jakąś konstrukcje słynna na cały świat? Czy
@szypko: a swoją droga masz coś nowszego? Bo Ukraińcy maja np. pana który nazywa się Antonov, tak tego który założył firmę produkująca największy samolot transportowy na świecie. Od 1946 firma ma HQ w Kijowie i jak widać coś tam sobie na świecie radzi. A jak sobie radzą nasze zakłady lotnicze? Jakieś porównywalne osiągniecie polskiej nadrasy? No na pewno w ciągu ostatnich 30 lat zbudowaliśmy jakąś konstrukcje słynna na cały świat? Czy
@Niemamwiedzy:

A śmianie się i umniejszanie osiągnięciom własnego narodu po to żeby podkreślić wyższość innego to nie jest wcale #!$%@??

A czy ja się śmieje? Czy ja coś umniejszam? Śmieje się jedynie z hipokryzji. Napisałem ci - w dupie mam ze niewiele osiągnęliśmy, totalnie. Życie, nie mieliśmy za bardzo warunków do osiągnięcia wielkich rzeczy, nasze elity albo nie żyją albo wyjechały i robią wielkie rzeczy dla innych.

Ale śmieszy mnie śmianie
@kubelek_klasik no właśnie widzę po tych wpisach powyżej.

Ktoś się nabija Ukrainy i Ukraińców - jaki jest wasz pomysł na rozwiązanie tego problemu?
Sprostowanie błędu i wskazanie na osiągnięcia Ukrainy czy oplucie własnego narodu i pisanie per "p0laczki"?

Więcej dumy z przynależności narodowej i mniej kompleksów.