Aktywne Wpisy

Sharazsugar +3
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#koronawirus
źródło: comment_1642171263TkDjTq83zVWM1y5o3xJMf6.jpg
PobierzSALUT
Komentarz usunięty przez autora
@KurierInpost: W niektórych filmach to na pewno. Ale jednak zazwyczaj to kilkanaście sekund na odebranie paczki i podpis.
Widać że od dawna nie korzystałeś z usług kurierskich. Nie ma podpisów już z 10 lat, dodatkowo w czasie epidemii wymyślono kody które się podaje kurierowi przy odbiorze (to oczywiście fikcja). Przy czym 99% paczek dostarczanych jest przez przerzucenie przez ogrodzenie, po chwili dostajesz maila że dostarczone więc nawet nie wiesz jak kurier wygląda.
@pss8888: wiem że czas szybko leci. Ale jeszcze niedawno podpisywałem się palcem na tablecie kuriera. Przysięgłym że było to w zwszlym roku, a nie przed w 2012 :)
źródło: comment_16421902499xgNazsifqWHuKOpIlChyV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora