Aktywne Wpisy
Dupxo7 +365
Debili twierdzących, że lewym pasem na S-kach i autostradach trzeba jechać "szybko", czyli grubo ponad dozwoloną prędkość, i że w ogóle jest to zgodne z przepisami bo "lewy służy do z-----------a hehe", elegancko weryfikują odcinkowe pomiary prędkości. Mówię wam, to jest wybawienie. Odkąd zainstalowali to cudo na S-ce koło mojego miasta to jazda z sytuacji stresogennej stała się czystą przyjemnością. Wcześniej jak tylko zacząłem wyprzedzać ciężarówkę to po sekundzie na dupie siedział
mwmichal +695
Ten kraj to psychiatryk, wchodzę zobaczyć skrót na YouTube i komentarze zasrane tym jakie to szczęście, że Niemiec przegrał i, że co teraz zrobi Tusk i Onet. Ja rozumiem pośmieszkować ale nie prowadzić dyskusje o tym, że niby Tusk będzie chodził na czarno ubrany i, że jest (ostrożnie!) wściekły. Prawaki nawet meczu nie potrafią zobaczyć bez wbicia tam polityki
#mecz
#mecz

źródło: comment_1642129832v9mWag36KJCUmcapscsMVK.jpg
PobierzJaka mucha, wariacie?
@Baleburg:
źródło: comment_1642159813y3DND99QG6zJ9s5XPCtZCG.jpg
Pobierz@SpeaRRR: Nie śmiej się z ludzi upośledzonych. To znaczy tych, którzy niemal od urodzenia uczyli się pisać w języku polskim i nadal nie wiedzą o istnieniu przecinka oraz znaku zapytania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: Widzę, że jesteś jednym z nich. Ehhh...
źródło: comment_1642164922qV9vtSyeCl64LI5yDOYieD.jpg
Pobierz@SpeaRRR: Jprd, kolejny znający mnie i moje życie, bo ośmieliłem się wymagać poprawnej pisowni w miejscu publicznym.
Co do nudnego życia, to musisz wiedzieć, że mam w chooj zainteresowań. Tyle, że nie wszystkie jestem w stanie rozwijać, bo brakuje mi
W szkole podstawowej mówiono nam, że poprawnie pisać należy zawsze i wszędzie.
"Wielu ludzi nie przywiązuje wagi do poprawności językowej, ponieważ pomimo błędów
gramatycznych, składniowych czy stylistycznych są rozumiani. Jednak trzeba podkreślić, że człowiek mówiący niepoprawnie naraża się na śmieszność i kompromitację, zyskuje miano niekulturalnego. Istnieje bowiem związek między mową a sferą naszej psychiki
Takich osób jest niewiele, bo przeważają debile, którzy nie chcą pisać poprawnie i mnie wyzywają bądź próbują zdyskredytować standardowym "musisz mieć smutne życie".
Ja tam się tym nie przejmuję, bo kto by się przejmował zdaniem jakiegoś jełopa. ¯\_(ツ)_/¯