Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +249
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +56
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

źródło: comment_1642129832v9mWag36KJCUmcapscsMVK.jpg
PobierzJaka mucha, wariacie?
@Baleburg:
źródło: comment_1642159813y3DND99QG6zJ9s5XPCtZCG.jpg
Pobierz@SpeaRRR: Nie śmiej się z ludzi upośledzonych. To znaczy tych, którzy niemal od urodzenia uczyli się pisać w języku polskim i nadal nie wiedzą o istnieniu przecinka oraz znaku zapytania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: Widzę, że jesteś jednym z nich. Ehhh...
źródło: comment_1642164922qV9vtSyeCl64LI5yDOYieD.jpg
Pobierz@SpeaRRR: Jprd, kolejny znający mnie i moje życie, bo ośmieliłem się wymagać poprawnej pisowni w miejscu publicznym.
Co do nudnego życia, to musisz wiedzieć, że mam w chooj zainteresowań. Tyle, że nie wszystkie jestem w stanie rozwijać, bo brakuje mi
W szkole podstawowej mówiono nam, że poprawnie pisać należy zawsze i wszędzie.
"Wielu ludzi nie przywiązuje wagi do poprawności językowej, ponieważ pomimo błędów
gramatycznych, składniowych czy stylistycznych są rozumiani. Jednak trzeba podkreślić, że człowiek mówiący niepoprawnie naraża się na śmieszność i kompromitację, zyskuje miano niekulturalnego. Istnieje bowiem związek między mową a sferą naszej psychiki
Takich osób jest niewiele, bo przeważają debile, którzy nie chcą pisać poprawnie i mnie wyzywają bądź próbują zdyskredytować standardowym "musisz mieć smutne życie".
Ja tam się tym nie przejmuję, bo kto by się przejmował zdaniem jakiegoś jełopa. ¯\_(ツ)_/¯