Wpis z mikrobloga

#trader21

A co mi tam. W styczniu 2024 roku zawołam wszystkich plusujacych i zweryfikujemy wspólnie predykcje naczelnego tradera RP.

Czy ludzie wyjdą na ulice niebawem?
Czy w Polsce zapanuje bieda?
Czy świat skończy pod butem nwo?
Czy „psychopaci” zniszczą Polskę?

Coz, dowiemy się raptem za dwa lata… ¯_(ツ)_/¯

#ekonomia #finanse #polska #nowylad #pis #pieniadze #gielda #nwo
Conner - #trader21 

A co mi tam. W styczniu 2024 roku zawołam wszystkich plusujacych...

źródło: comment_1642101731PH6N8OP3gh66VGrqxuNndI.jpg

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kroledyp: nie no Bartosiak to, co by o nim nie mowic, jednak lvl wyzej od tego fatalisty. Przeciez trader to leci na samych teoriach spiskowych by sie wyswietlenia zgadzaly, a Bartosiak to jednak jest jakas merytoryka.
  • Odpowiedz
@Conner: przeciez to banalnie proste. W 2008-2009 "nadrukowali" tez kupy siana i spowodowalo to deflacje. Ale dzis na sto procent ten sam dodruk powoduje inflacje. Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
po co czekać 2 lata? Wystarczy pooglądać co gada od jakichś 4 lat żeby wiedzieć że te jego teorie się nie sprawdzają.

@card_man: Mozesz podać przykłady? Serio pytam, bo jestem ciekawy
  • Odpowiedz
@Ryboflawina: Nie mówię tutaj o traderze, bo nie wiem co mówił w ubiegłych latach, ale jeżeli chodzi o teorie to niestety coraz więcej okazuj się prawdą. Chociażby z covidem kiedy mówiono nam, że ceryfikaty są tylko dla naszej wygody do podróżowania, a widać co dzieje się np. w Austrii, Australii itp jaki jest zamordyzm i, że bez certyfikatu nie możesz normalnie funkcjonować. Tak samo na początku trąbienie ludziom, że szczepienia
  • Odpowiedz
@konmad: spadki cen nieruchomości (to taki standard przedłużane co roku od iluś tam lat), upadek strefy euro, krach na giełdzie w Stanach i przewartościowany sektor technologiczny (to też już od kilku lat), rynki EM dadzą lepszy zwrot (np. Nigeria, Turcja), złoto i srebro chronią przed inflacją, altmed - gość poleca książki Zięby xD a po noszeniu maseczek ludzie mieli mieć grzybicę, trochę tego jest, no generalnie takie czarnowidztwo i straszenie,
  • Odpowiedz
@Conner: 1. nie wyjdą beda kombinowac z pelletem na góry podajnik grawitacyjny i skosny palnik z dodatkowym opływem powietrza - 1/2 wydajnosci gazówki przy cenach pelletu sprzed roku

2 oczywiscie bieda intelektualna pewna, Niemcy nas dobiją z Ruskimi wodorem za parę lat

3 pewnie

4 Polski już nie ma.. jeszcze został król Szkocji i klanów Po Donald
  • Odpowiedz