Wpis z mikrobloga

@r333m4k444: kolego jak na razie to powinieneś się wstydzić za swoje wpisy. Co ty zrobiłeś? Co napisałeś albo co osiągnęłaś w swoim życiu że negujesz dobrze ocenianą książkę która sprzedała się w dużym nakładzie.
  • Odpowiedz
@OSTROZNIE: Tak, ale zawsze możesz kupić w Empiku - no właśnie w niektórych jest, w innych już/jeszcze nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°) a powinna być wszędzie.
  • Odpowiedz
Co polecasz żeby poprawić swój warsztat? Ofc, poza pisaniem codziennym. W jaki sposób wydawałeś?

@Urajah: pisanie codzienne to trochę mit. To znaczy, są tacy którzy tak mogą/potrafią, ale większość ludzi ma obowiązki i pracę/szkołę. Ja w trakcie edukacji miałem jeden dzień w tygodniu, kiedy zarywałem noc i pisałem (następnego dnia dostawałem same jedynki ( ͡° ͜ʖ ͡°)) - potem już starałem się pisać w miarę regularnie, kiedy tylko mogłem.

Poprawisz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Cedrik: Boloński() Dziękuję. Będzie z makaronem Barilla. Jedynym prawilnym. Mój sos może startować do konkursu. Robię na winie, z dodatkiem tymianku i pomidorów, a do tego dużo świeżego czosnku i na końcu posypany mozzarellą.
  • Odpowiedz