Wpis z mikrobloga

@sebek1234: Są, rzucają co parę miesięcy - teraz są od 10 do bodajże 16. Problem jest taki, że drukują nakład i parę dni później już wyprzedany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@memento_mori: Opisałem tu historie miejsc o których mówi się, że są nawiedzone - jako reportaż. Skąd się wzięła ta historia, co mówią świadkowie, próbowałem znaleźć co tylko mogłem w archiwach i starej prasie, skonfrontować to co znalazłem z historią.

Główna myśl jest taka - nie mogę udowodnić, że duchy istnieją, więc nie będę się starał. Opowiadam historię o duchach i o miejscach z którymi są związane (głównie o miejscach).
  • Odpowiedz
@Cedrik: Michał gratuluje wydanej książki i dobrych recenzji. Ale już nie jesteś anonimowy, kolego Stanowski i jak komuś nie podpasuje twoja opinia to może rozkręcić wielką aferę w mediach społecznościowych w których w kółko będą pisać że ty i twoje książki jesteście do d--y.
  • Odpowiedz
@Cedrik: gratulacje! to musi być wielka duma widzieć swoje nazwisko na półkach i jeszcze dobre recenzje (ʘʘ) w mojej nie ma, a grzebałam dzisiaj w tym bałaganie (,)
  • Odpowiedz
@Cedrik: No i zajebiście, graty mirek. Mogą się śmiać, że w cenie papieru toaletowego ale przecież sprzedajesz realne kopie swojej książki do ludzi którzy będą ją czytać. I o to chodzi. A hajs też wpada, więc same plusy. Pozdro. :)
  • Odpowiedz
Na Wykopie nie jestem anonimowy mniej więcej od 4-5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cedrik: Ile masz od książki skoro jest po 10zł? 1zł.
Podobno średnio autor od książki zarabia 10-15% ceny książki. To prawda?
  • Odpowiedz
Podobno średnio autor od książki zarabia 10-15% ceny książki. To prawda?

@mpetrumnigrum: Tak.

W zeszłym roku książka sprzedała się grubo ponad 20 000 egzemplarzy. Jest dostępna w Empikach, Bonito, w Smyku i Biedronce. Ebooka też można kupić. Ceny są różne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz