Aktywne Wpisy

Tarciuch +16
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
BlackpillMonster +162

#chwalesie #ksiazki #czytajzwykopem
źródło: comment_1642087215kz774lzuNNKqHNojGwCwig.jpg
PobierzGłówna myśl jest taka - nie mogę udowodnić, że duchy istnieją, więc nie będę się starał. Opowiadam historię o duchach i o miejscach z którymi są związane (głównie o miejscach).
No ale co tam kto lubi, astrologia, te sprawy.
Dzięki miras za historyjki
xD
źródło: comment_1642100189cpWwe0yPdzM6r2WfNHXA1x.jpg
Pobierz@lunaria: A co napisałaś?
@Cedrik: Ile masz od książki skoro jest po 10zł? 1zł.
Podobno średnio autor od książki zarabia 10-15% ceny książki. To prawda?
@mpetrumnigrum: Tak.
W zeszłym roku książka sprzedała się grubo ponad 20 000 egzemplarzy. Jest dostępna w Empikach, Bonito, w Smyku i Biedronce. Ebooka też można kupić. Ceny są różne ( ͡° ͜ʖ ͡°)