@wyhylymyby: Nie ma znaczenia czy trolujesz, czy nie. W obu przypadkach moja ocena twojej osoby jest taka sama, tylko w przypadku trolowania dochodzi jeszcze niedojrzałość emocjonalna, co można tłumaczyć jako s----------e umysłowe. ¯\_(ツ)_/¯
@StaryWedrowiec: oj wyczuwam tutaj ból pewnej części ciała, wojowniku działaj dalej w swojej wykopowej misji, powodzenia na szlaku w twoim nudnym życiu :)
@Cedrik: szukałem w Biedronce twojej książki ale nie znalazłem. Odniosłem wrażenie że wrzucili po jednym egzemplażu każdej za 9.9zł. kupiłem wory w zakonie. Jak na razie nie polecam. Myślałem że to będą opowieści z brutalnego świata przestępców a jak na razie autor się skupia na tym jak powstawała przestępczość w Rosji.
#chwalesie #ksiazki #czytajzwykopem
źródło: comment_1642087215kz774lzuNNKqHNojGwCwig.jpg
Pobierz@wyhylymyby: Nie ma znaczenia czy trolujesz, czy nie. W obu przypadkach moja ocena twojej osoby jest taka sama, tylko w przypadku trolowania dochodzi jeszcze niedojrzałość emocjonalna, co można tłumaczyć jako s----------e umysłowe. ¯\_(ツ)_/¯
Nie, nic mnie nie boli. Dbanie o wspólną przestrzeń nie jest wynikiem bólu d--y. Myślenie perspektywiczne - poczytaj o tym.
Jedni, tacy jak ja, dbają o kulturę, której częścią jest język. Drudzy zatracają wszelkie cnoty, degradując go.
Obejrzyj
To kto ma nudniejsze życie? Ja czy może jednak ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie nie polecam. Myślałem że to będą opowieści z brutalnego świata przestępców a jak na razie autor się skupia na tym jak powstawała przestępczość w Rosji.
źródło: comment_1642411868bHnUux352ReDE0cKQ2m4t0.jpg
Pobierz